[]

Metastaz Malign Melanoma. Annem.

bugün yüksek ihtimal olacağı söylendi patoloji sonuçları çıktı... var mı yaşayan? nadir görülen bir türmüş ve ölüm oranı çok yüksekmiş. insanlar kurtulmaktan değil de çok zorlu süreçler ile 5 yıl yaşamaktan falan bahsediyor. bütün gün ağlamaktan gözlerim çıktı, yıkıldım. hayat şartlarım o kadar zor ki. otizmli kardeşimden başka kardeşim yok, babam sakat. annemle hallediyorduk her şeyi.

var mı patoloji raporundan anlayan? sonuç göstereyim.

nolur yardım edin.

 
Geçmiş olsun. Benim elimden gelen bir şey yok, tek yapabileceğim duyuruyu canlı tutmak...


  • ra amin ka  (04.09.15 22:28:36) 
koy buraya


  • shotgunwoman  (04.09.15 22:32:23) 
Bildiğiniz iyi onkoloji doktoru var mı?


  • mutlubulutlar  (04.09.15 23:18:12) 
Yarin sizin icin bi doktorla konusup doktor tavsiyesi alicam sizin icin cok buyuk gecmis olsun umarim hersey duzelir..


  • yorke  (04.09.15 23:35:43) 
Saolun. Dünyalar başıma yıkıldı. Her anım rüya gibi. Ağlamaktan midem bulanıyor. Nefes alamıyorum. İştahım kesildi. Daha anneme söylemedim.


  • mutlubulutlar  (04.09.15 23:42:30) 
Dur bakalim bi kesinleşsin önce. Benim annem de malign gorunumlu meme kistinden ameliyat oldu, meğer malign degilmiş. Artı tıp gittikce ilerliyor, bunun yaninda da "şu kadar yaşar" denilen kişilerin birçoğu da o sürelerden çok daha uzun yaşıyor. Her halukarda çok gecmis olsun...


  • physcos physcos  (05.09.15 02:07:16) 
Şu anda genel durum, anneme bir şey demedik. Pazartesi ye randevu aldık genel cerrahi sevk etmeliymiş Onkoloji ye.


  • mutlubulutlar  (05.09.15 14:23:32) 
Öncelikle geçmiş olsun.
Doktor değilim bu yönden yardımcı olamam, hastalığı atlatan biri olarak destek olmaya geldim. Ben de yüksek dereceli bir tümör aldırdım. Aile haritamız da bildiğin gibi değil, fenaların fenası. Anne baba başta olmak üzere kanserden kayıplarımız oldukça fazla.

İlk ve en önemli tavsiyem şu: moral ve yaşam enerjisini yüksek tutmak. Hemen koyvermeyin tıpta hastalık yok hasta var derler çünkü bir hastalık herkesi aynı şekilde etkilemiyor aynı sonuçlara götürmüyor.

Doktorunuza güvenin dediklerini harfiyle yapın ama daha önemlisi yakın çevresi ve kendisi bu hastalığı atlatacağına dair inancınızı kaybetmeyin.

Düşünce sistemi çok önemli, olumlu düşünün çünkü vücut sdüşünceye göre hareket edecek. Karşınızda biri şapırdata şapırdata limon yerken sizin de ağzınız kamaşır ya hani işte bu en güzel örneklerden biridir düşüncenin fiziksel etkilerini anlamamızı sağlayan. Bu örneğimi unutmayın, modunuz düştüğünde hemen bunu hatırlayın. Annenize de bunu anlatmalısınız düşüncenin kuvvetini yani.
Her okuduğunuza inanmayın, kanseri atlatabilen de çok insan var unutmayın.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (05.09.15 16:07:33 ~ 19:13:27) 
çok saolun. bana o kadar destek mesajı yağdı ki, ne desem az. öncelikle çok geçmiş olsun, başınız saolsun. biz de karadenizliyiz, her aile kanseri çok iyi bilir. karadenizli olup da kanseri yakından tanımamış yoktur herhalde... siz ne kanseri atlattınız?


  • mutlubulutlar  (05.09.15 16:42:16) 
lisede dersanedeki biyoloji öğretmenim göğüs kanseri atlatmıştı. hayatımda tanıdığım en güçlü kadınlardan birisiydi.

konuyla ilgili konuştuğunda ''herkes çok bilir, çok konuşur. insanlara kalsan çoktan gömmüşlerdir seni. kanserde en önemlisi atlatacağına inanmak ve moral.'' derdi. kendimi sizin yerinize koyduğumda, ben de yıkılırım sanıyorum. ama annenize en çok destek olabilecek kişi sizsiniz, tüm bunların geçeceğine inanın ve ona da gerçekten inandığınızı hissettirin. her şey yoluna girecek.
  • gmzo  (05.09.15 16:47:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.