[]

Uçak bagaj ölçüleri

Arkadaşlar atla jet ile uçacağım kargo bölümüne koyulan bagajın ağırlığı max 20kg peki bunun ölçüsü olmak zorunda mı standart olan 23x40x55 cm mi? el bagajının standartları 25x45x56 cm ve ağırlığı 8 kg, o zaman kargo tarafına verdiğimiz bagajın farkı ne. yoksa kargo tarafına verdiğimizin illa bir ölçüsü olmak zorunda mı.




 
orta boy ya da büyük boy bavul olarak verebilirsiniz. bunun dışında bir ebat varsa oversize vs hikayesine girer ama merak ediyorsanız kapı bile götürebilirsiniz yanınızda. ek ücret talep edebilirler.
kapı imalatçısı değil normal yolcu olduğunuzu düşünüyorum orta boy, büyük boy, mega boy bavul verebilirsiniz bagaja.

  • ozdek  (03.09.15 17:48:08) 
Genellikle 3 ölçünün toplamı üzerinden değerlendirme yapılıyor bagaja verdiğin parçalarda. Üçünün toplamı 165 cm'i geçmeyecek vs gibi.


  • cakabo  (03.09.15 17:48:41) 
Kayıtlı Bagaj
Atlasglobal'e uçagın alt bölümünde taşıması için teslim edilen bagajdır. Yolcu bütün bagajlarını Atlasglobal'e teslim ettikten sonra Atlasglobal personeli her bagaj için yolcunun ismini, uçuş numarasını ve bilette ki uçulacak şehirleri belirten etiketleri üretir. Bagaj etiketlerinin bir kopyasını yolcuya varışta bagajını alması için teslim edilir. Bir parça bagaj 32 kg. dan ağır olamaz. Ücretsiz bagaj limitini aşan bagajlarda ekstra ücret alınır, ancak hiçbir şart altında bir parça bagaj 32 kg'ı aşamaz.

Zeytinyağı, turşu, salça gibi akıcı maddeler; aseton, kolonya gibi yanıcı maddeler ve bagaj niteliği taşımayan teneke kutu, çuval, naylon torba, bidon gibi eşyaların serbest bagajınızda veya kabin bagajını olarak hiçbir şekilde uçağa alınmayacağı unutulmamalıdır.


demiş ama boyut vermemiş. orta veya büyük boy br bavul kullanabilirsiniz mantıken.
  • mesgul ve huzursuz  (03.09.15 19:36:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.