[]

Epilatörler ( Kızlar sorum size)

Kullandığınız ve memnun kaldığınız epilatör var mı? Ve neden memnunsunuz onu da açıklar mısınız? Batık yapıyor mu, acı var mı, hassas bölgelere kullanıyor musunuz? Bu soruları cevaplarsanız sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum. Ağdaya gidemediğim zamanlar için, pratik bir epilasyon aleti almak istiyorum.




 
hassas bolgelerde epilator kullanilmaz.
batik yapiyor.
bacaklarim ve koltukaltim icin kullaniyorum iyi ki almisim.
ilk kullanimdan sonra cok aci hissetmiyorsun.
markasi rowenta.
  • chaotic good  (03.09.15 17:23:57) 
braun silk epil kullanıyor-dum. fena değil. batık yapmıyor ama acıtıyor. özellikle koltuk altı çok acıtıyor, bacak az acıyor. zaten acıdan kaçış yok.
batık durumu biraz da senin cilt yapısıyla alakalı bir şey.
hassas bölgeye kullanmıyorum.

lazer epilasyona gidip kurtul derim, şükür namazı kılacaksın:D
  • peggy  (03.09.15 17:29:47) 
Ben zamanında kullandığımda çok batık yapmıştı (cildim buna çok yatkın tabii o da var). Hani öyle azar azar çıkanları almak için kullanırsan çok acımıyor ama tamamını almaya kalkarsan bence ağdadan daha çok acıtıyor. Hassas bölgelere hiç kullanmadım, zaten batık yapınca bırakmıştım.

Lazer epilasyon konusuna da ben de katılıyorum bu arada. Hayatımda yaptırdığım en mantıklı şeylerden birisi kesinlikle, yok böyle bir rahatlık.
  • dust in the wind  (03.09.15 18:31:29) 
Ben şunu kullanıyorum: www.braun.com

Su geçirmez olduğu, ıslak da kullanılabildiği için ve kısa tüyleri modeller arasında en iyi alanın bu olduğu vurgulandığı için tercih etmiştim. 2 seanslık lazer epilasyon sonrası yok denecek kadar azalan ve bayağı zayıflayan tüyleri de jiletin sertliğini halen koruyan tüyleri de kolayca alıyorum. Şarj süresinin uzun olması büyük avantaj. Bikini bölgesi açısından da banyoda, suyun içinde kullanabiliyor olmak acıyı çok çok azaltıyor. Önce tüyleri kısaltıcı başlığıyla epilasyona uygun boyuta getirip ondan sonra cımbız başlığını kullanıyorum.

Edit: "Şarj süresinin uzun olmaması" yazacağıma "olması" yazmışım, yanlış yazmışım. :)
  • whimsical  (03.09.15 18:39:10 ~ 04.09.15 11:52:10) 
Sadece kizlar kullanmiyor. Braun bence de iyi.


  • Traveller  (03.09.15 19:10:52) 
Tabi öneri vermek isteyen herkese açığım :) @Traveller


  • gossipgirl  (03.09.15 20:51:51 ~ 20:52:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.