[]

Terleyince kaşınıyorum

Terlediğim zaman bacaklarım çok kaşiniyor. Sizde de var mı bu durum? Acile gitsem doktor bakar mı? Ya da eczaneye gitsem komik mi olur?

Edit:kabarma, kızarma yok.


 
Ter tuzlu olduğundan yapabilir ya da mantarda olabilir


  • filipis  (09.08.15 15:03:44) 
kirlenmişsindir. terleyince cilt yüzeyindeki deriler kabarır-gözle görünmez ama nasıl anlatsam, sanki hamamdaki gibi. bende de oluyor arada. problem yok. ovalaya ovalaya banyo yap düzenli olarak. arada bi hamam iyi gelebilir-vaktin varsa, imkanın varsa.


  • bıdıbıdı  (09.08.15 15:12:32) 
terleyince kaşınma durumu acil mi sence?

daha önce de kaşınıp ölmediğine göre, bu durumdan da bir kaç gündür muzdarip olduğun belli olduğuna göre doktora git.

eczacı sana teşhis koyamaz. önemli bir sorun varsa da anlamayıp sorunun ilerlemesine de neden olabilir. en temizi aile hekimine git, gerekli gördüğü tetkikleri o yapar, gerekirse de hastaneye yönlendirir. en masrafsız ve verimli yöntem budur.
  • apoc v2  (09.08.15 15:31:36) 
Ya arkadaş sağlık sistemini başka yerde eleştirşek.


  • athena  (09.08.15 15:48:52) 
fırça al, duş jeli döküp her yerini fırçala.


  • diffarensiyel  (09.08.15 16:16:14) 
kese at, banyodan sonra da bepanthol gibi bir nemlendirici sürebilirsin.

@apoc'un dediği doğru, olay sağlık sistemini eleştirmek değil. insanlar kaşınıyorum, gribim gibi sebeplerden acili meşgul ediyorlar.
buna baktıracağın yer aile hekimi veya cildiye uzmanı.
  • lily briscoe  (09.08.15 17:17:30) 
Hamama gidip iyice keselen. Evde ne kadar yapabileceğini bilmediğim için söylüyorum. İyice keselendikten sonra geçmezse apoc+1


  • mornie  (09.08.15 17:24:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.