[]

arabadaki aux girişi

2011 fiesta var, titanium x, usb girişi yok, aux girişi var.

şimdi ben bunaauxtan ipod bağlasam, parça isimlerini vs görebilecek miym araç üzerinden? ya da parçaları değiştirebilecek miyim?

yani mp3 cd si gibi, klasör fln olacak mı ya da ?


yoksa ipoddan ı ayar yapmak zorunda kalacağım?

 
Görebiliyorsun diye biliyorum.


  • cakabo  (04.08.15 13:29:18) 
aux sadece ses iletir. dolayısıyla ayarları vs. hep ipod üzerinden yapmak zorunda kalacaksın.


  • loveinaflipbook  (04.08.15 13:31:07) 
ya tamam ses iletiyor da, telefona kulaklık takıyoruz değil mi?

kulaklık üstündeki butonla parçaları değiştiriyoruz gayet güzel.
  • nucleon  (04.08.15 13:32:15) 
maalesef aynı mantık değil. her taktığın kulaklığın düğmeleri de her telefonda çalışmıyor illa o şekilde düşünmek istersen, özellikle ipod, iphone için üretilenlerden alman lazım. arabanın kullanım kılavuzunda yazıyor mu teyp ipod uyumludur diye?


  • loveinaflipbook  (04.08.15 13:35:28) 
İ poddan değiştireceksin aux sadece hoparlör görevi görüyor


  • basond  (04.08.15 13:37:26) 
Aux girişini bende kullanıyorum. arabam mitsubishi colt. ipod ve ya telefon üzerinden değişim yapıyorum . hangi parça çalıyor vs yapamıyorum. ama arkdaşın dediği gibi ipod ve ya iphone uyumlu ise neden olmasın diye düşünüyorum.


  • 1917  (04.08.15 13:39:52) 
maalesef şarkı isimlerini göremiyorsun. şarkı değiştirme işlemini de yapamıyorsun. sadece sesi açıp kısabiliyorsun. diğer işlemleri ipod'dan yapman gerekiyor.
kulaklıklar da o tuşa bastığın zaman bir sinyal yolluyorlar telefona ve telefon o sinyal geldiği zaman sesi açıyor kısıyor vs bir işlem yapıyor. arabanın teybinin eğer öyle bir özelliği varsa olur ama yoksa olmaz. büyük olasılıkla yoktur ama olabilir de. deneyip görmek lazım.

  • mesene  (04.08.15 13:40:24) 
kötüymüş, e cd ile de olmuyor bu iş.

napcaz ?
  • nucleon  (04.08.15 13:46:03) 
yapamazsın. usb ile bağlasan olurdu ama


  • Frederick Co  (04.08.15 13:54:02) 
Aynisindan bende de var. Ustelik benim arabasa usb girisi icin yer ve kapak da var ama usb girisi yok. Cok ugrastim zamaninda servisle. Yeri koymussunuz ama ici yok diye. Serviste belki de 20 arabaya baktik hicbirinde orasi yok ama benim arabada vardi. Sonucta tum cinganliklarima ragmen icini doldurtmayi basaramadim.

Soruya gelince de tum kontrolleri telefondan veya oraya taktigin aletten yapiyorsun. Sadece ses veriyor orasi.
  • isott  (04.08.15 13:59:12) 
tek çare double din

goo.gl
  • illegalstar  (04.08.15 14:18:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.