[]

putinin söyledikleri

türk basınında yer almadı mı? bulamıyorum.
awdnews.com



 
uluslararası diplomatik ilişkilerde böyle laflar söylenmez. yalan haberdir o. ki putin daha geçen seçimlerde arayıp tebrik etti erdoğan'ı (göstermelik de olsa). bu laflar oldukça ağır ve putin gibi taşaklı birinin sarfedeceği bir söz değil.

rus basınında da denk gelmedim bu habere. muhtemelen yalandır. ya abi, putin bir kere niye elçiyi karşısına alıp "söyle o münasebetsize..." desin. arar telefonda kendisine söyler.

edit: ayrıca haber kaynağı olarak gösterdikleri "the moscow times"ı da arattım, böyle bir çıkmadı.
  • lesmiserables  (04.08.15 13:05:51 ~ 13:08:56) 
zaytung haberi gibi bir şey bu. ciddi değil.


  • zgrydn  (04.08.15 13:12:32) 
@lesmiserables the moskow times var da, içinde böyle bir haber yok gerçekten.
www.themoscowtimes.com

  • jam  (04.08.15 13:30:50) 
@jam

the moscow times tabiki de var canım. biliyorum. sitesini arattım, haber çıkmadı yazacaktım. eksik yazmışım. petersburg times'ı da moscow times'ı da takip ederim, hiç denk gelmemiştim, bu duyuruyu görünce ayrıyeten arattım.
  • lesmiserables  (04.08.15 13:38:20) 
yalan haber. geçen de çıkmıştı buna benzer bişey.


  • optum kib bye  (04.08.15 13:45:59) 
son olarak şöyle bir şeyi de paylaşıp putini kenara bırakıyorum.
www.haber10.com
ama cumhuriyet adına üzüldüm :/
  • jam  (04.08.15 14:27:58) 
dün akşam diken ya da t24 yayınlamıştı haberi, t24dü muhtemelen. ama yalan haber olduğunu geçte olsa farketmişlerki silmişler.

edit: t24'müş, aklıma hiç akit linki paylaşacağım gelmezdi ama; www.yeniakit.com.tr
  • hellojack  (04.08.15 14:28:25 ~ 14:29:02) 
putin'in ağzından aktarılan şeyler bana da palavra geliyor.
lakin, asıl ürkütücü olan, hükümetin işid'i desteklediğine dair bilgilerin içim ferah şekilde "palavradır" diyememem; zira ne yazık ki hakikattir.

  • pangea  (04.08.15 17:02:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.