[]

regl sokturme (dogru tanim bu mu, bilmiyorum)

4-5 gun once regl olmam gerekiyordu, hala olmadim. 5 gundur hassasiyet, odem ne ararsaniz var, parmaklarim bile dolma gibi oldu vallahi. seyahat edip, duzen degistirdigimde hep biyolojik duzenim de sasiyor. muhtemelen yine oyle oldu.

benim bu donemi hizlandirmak icin yapabilecegim bir sey var mi? 2-3 gun daha gecikirse su torbasi gibi olacagim iyice. tesekkur ederim simdiden herkese.


 
papatya çayı işe yarayabiliyor


  • gmzo  (20.07.15 15:59:55) 
gmzo +1

bitki çayları işe yarıyor.
  • la mort heureuse  (20.07.15 16:03:45) 
aktardan civanpeçemi alıyorsun. Fincana kaynar su koyup, üzerine bir tutam bundan koyuyorsun, 5-6 dakika demleniyor, sabah akşam içiyorsun. uyarıyorum tadı iğrenç ama
regl söktürmenin ilacı budur.
geçenlerde bana oldu bu durum, bu çayı sabah içtim, akşam içtim, ertesi sabaha karşı regl olmuştum.
  • innerbliss  (20.07.15 16:07:21 ~ 16:08:42) 
ada çayının da benzer bi etkisi var.


  • red g  (20.07.15 16:19:29) 
madonoz ye bol bol. ve yürüyüş yap. bende her zaman işe yarar yürüyüş.


  • shotgunwoman  (20.07.15 16:29:01) 
civan perçemi.


  • baharat  (20.07.15 16:30:48) 
Yeşil Çay ya da Doğadan markasının özel günler diye bir bitki Çayı var. O işe yarar garanti.


  • stiletto heel  (20.07.15 17:23:09) 
1 tane Aspirin içebilirsin. Bayramın ilk günü ağrıdan ölüyor ve bir türlü regl olamıyorum, 1 aspirin içtim 2 3 saat sonra işlem tamamdı.


  • teoridefeminist pratiktegeysa  (20.07.15 17:28:47) 
Ne zaman stresli bi dönem geçirsem ben de olamıyorum doğum kontrol hapıyla günü gününe olmam gerekmesine rağmen. 2-3 gün gecikebiliyor. Huzurlu bi uyku ortamı yaratmaya çalışıyorum camları açıyorum ışığı kapatıp sırt üstü uzanıyorum white noise denen nanelerden açıyorum bi süre sonra uyuşup uyumuş oluyorum uyandığımda başlamış oluyo. Belki faydası olur, geçmiş olsun.


  • apartman teyze  (20.07.15 17:40:33) 
Kas gevşetici özelliği olan şeyler için.


  • Euxinos007  (20.07.15 17:49:10) 
- Stresten uzak dur. "regl gecikti"nin kendisi de bir stres, o dahil.
- Yeterli miktarda su içtiğinden emin ol.
- Bir tane aspirin ya da Sedergine içebilirsin. Aspirin kanı sulandırır, eğer pıhtı gibi bir durum varsa bir faydası olabilir.
- Hareket et. Ne zaman normal zamandan daha hareketsiz olsam reglim en az bir gün gecikiyor.

(bu dediğim tamamen tesadüf olabilir) Reglim geciktiğinde genelde küçük tuvalete çıktığımda başlıyor, o ilk kan idrar ile beraber geliyor. Muhtemelen tuvalete çıkarken oradaki kaslar gevşiyor diyedir. Tuvaletini tutma, normal zamandan biraz daha sık küçük tuvalete çık. Denemenin zararı olmaz.
  • iamelf  (20.07.15 21:04:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.