[]

gözüm şişti

dünden beri sol gözümde hafif bir şişlik ve çapaklanma var. aslında son 7-8 aydır zaman zaman oluyor iki üç günde geçiyor. ilk seferde doktora gitmiştim. enfeksiyon dedi damla verdi bir haftada geçti. sonrakiler oldukça kısa sürdü. şimdi doktora gitmeye üşeniyorum. aslında çay kompresi yapmaya bile üşeniyorum. ama zararsız reçetesiz alınabilecek rahatlatıcı, çapak öneyici vs bir damla var mıdır?




 
gözde meydana gelen bu tarz şeyler kronikleşince kiste dönüşebiliyormuş. o zaman da cerrahi müdahale gerektiriyormuş. sıcak pansuman önemli, ihmal etme bence. hatta doktora git, 10 dk bakıp ilaç verecek zaten. düzgün uygula kurtul.


  • saçdemeti  (20.07.15 12:29:21) 
doktora gideceksiniz. muhtemelen enfeksiyon yine ama görmek lazım.


  • fayfim  (20.07.15 12:53:39) 
Benzeri bende var. Bir gözümde sık sık minicik arpacık çıkıyordu, ağrısı falan da olmuyordu sadece hafiften kaşıntı vardı. Arada o gözüm tozlu ortamdaymışım gibi biraz rahatsız olurdu. Hep aynı göz, diğerinde hiçbir şey yoktu. Bir gözde enfeksiyonla ilgili problem oldu mu, sonradan yine olması çok rastlanır bir durum. Şimdi 1 senedir şalazyon gibi bir kistle yaşıyorum, hala inatla bekliyorum kendi gider ümidiyle ama cerrahi olarak aldırmam gerek gibi.

Doktora gitmeye üşenmeyin, sonra bendeki gibi kist oluşursa zor. Doktor büyük ihtimalle size yine bir damla, bir de Terramycine göz merhemi gibi bir merhem verecektir.
  • iamelf  (20.07.15 13:04:05 ~ 13:04:56) 
bebe şampuanıyla yıka


  • shotgunwoman  (20.07.15 16:33:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.