[]

Torik Lens Marka degistirmeli mi? körler bi baksin

Yillaaaardir Bausch+Lomb SoftLens for Astigmatism Toric kullaniyorum göz doktorumun tavsiyesi üzerine, ama kadin muhtemelen sirketle anlasmali falan bana o markayi siparis ettirip 2 kutusu 250TL'den düdüklüyor.
bu sefer internetten almaya karar verdim.

lensmarket.com iyi gibi duruyor oradan siparis edicem simdi ama Bausch+Lomb'a mi devam etsem (ki öyle aman aman memnun degilim son aylarda aramiz bozuldu, makyaj artigi+kuruluk oluyor)

yoksa bir cilginlik yapip Acuvue OASYS mi alsam?

tesekkürler 4 göz olmayanlar

Not: recete elimde var, dereceler degismedi, miyop-astigmat'im ve aylik lens kullaniyorum.

 
hd pure vision 2 kullanıyorum astigmat için, çok memnunum. lensmarket.com dan alıyorum her zaman.

www.lensmarket.com
  • animalman  (20.07.15 10:55:41 ~ 10:56:35) 
Acuvue en iyisi tavsiye ederim varlığı yokluğu belli değil


  • sytemofadownmanyagi  (20.07.15 10:56:56) 
gözünüzün bc değerine uygun lens alın, yoksa rahat edemezsiniz. her markanın her göze uygun lensi yok.


  • animalman  (20.07.15 10:57:57) 
ben de bl kullanıyordum senin gibi.oasise gectim cok mutluyum


  • cokponcik  (20.07.15 11:13:32) 
ben de bl kullanıyordum senin gibi.oasise gectim cok mutluyum


  • cokponcik  (20.07.15 11:13:32) 
Ben de geçtiğimiz aylarda bi çılgınlık yapıp oasys'den b&l'a geçmiştim, gözlerim öldü resmen. Şimdi yeniden ilk ve tek aşkım oasys ile birlikteyim. lensmarketten de şaşma evet. denemeye değer bence, go go go!


  • pandispanya  (20.07.15 11:19:31) 
Kesinlikle Oasys. Tatile gittim, denize girdim çıktım 3 gün boyunca gözümde olduğunu bile unuttum. Zerre rahatsızlık vermedi.


  • stimpak  (20.07.15 15:09:58) 
şu lens muhabbetlerini bir türlü anlayamadım ben hala, o kadar ilginç geliyor ki, mesela hatuna bakıyorum, çat diye lensleri takıyor gözüne, ben daha adam gibi göz damlası damlatamıyorum gözüme.

mesela bi eczaneye gidiyoruz, 50 lira veriyoruz bi suya, lens suyu bunlar falan fişman, sulu şaka da yapamıyorum, bir kere yaptım zılgıtı yedim "lenslerim vardı ya öküz!" diye, sulu şaka da out, bilmiyorum işte, lens garip şey, ben eskiden sadece gözleri renkli olmayanların taktığı bir şey sanıyordum, sonra dünyanın en tatlı astigmat kadınını sevdim, artık lensleri biliyorum biraz, değişik.
  • devorgilla the gunslinger  (20.07.15 15:14:41) 
Heh receteme göre BC'm 8.5 imis.

B+L 8,5 zaten tamam o
Acuvue Oasys de 8,6..

0,1 rahatsiz eder mi degistirilmeyecek bi fark mi?
(BC yi de yeni ögrendim, pek bi fikrim yok)
  • lemuria  (20.07.15 16:19:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.