[]

windows 7 meselesi

sıkı bir vista kullanıcısıyım. vistaya bok atanlara hiç bir anlam veremiyorum baştan söylim, mis gibi bir işletim sistemi işte.
neyse...
herkes bir windows 7 diyo ama bunu indirmeden, internet üzerinden deneyebileceğim bir yer var mı?


 
isletim sistemini online denemek???
cok mantikli ve uygulanabilir birsey degil gibi. bu sekilde isletim sisteminin performansini test edemezsiniz. internet hiziniz darbogaz olusturur.
vista hosdur guzeldir, ben de severim. ama win7 olmus diyorum. gonul rahatligi ile kullanabilirsiniz.
  • crucio  (17.09.09 21:52:37) 
vista'yı seviyorsan win7'yi düşünmeden kur.. vista, win7'nin beta versiyonuymuş gibi gelecek kullanmaya başlayınca..


  • rednoff  (17.09.09 22:42:01) 
build 7100 sürümünü kullanıyorum win7'nin, şu zamana dek bir kere olsun sorun çıkarmadı. ki öyle sıradan kullanıcı değilim. bilgisayarda herşeyi yaparım. tüm ıncığını cıncığını karıştırdım, çok fazla yüklendim, driverını gidip ancak üretici firmasından temin edebileceğiniz dandirik kartlarda bile denedim, driverları kendi bulup yükledi, o derece şükela. elimi bile sürmedim. güncelleme varsa da kendisi yapıyor, bana abi bunları güncelledim bi bak sen sadece diyor. zırta pırta hata vermez, uyumluluk sorunu çıkarmaz. anti-microsoftçu bir kişilik olarak ben, olmuş diyorum. win7 olmuş hafız. çıksın gidip orjinalini alıcam o derece sevdim.


  • suursuz deve  (17.09.09 23:40:43) 
maç yapsalar skor sanırım vista=1 Windows 7=3 olurdu.


  • cruikshank  (18.09.09 01:27:17) 
ben aslında win 7'nin performansını filan sormamıştım.
screenshotlara baktımda, görünüm filan değişik geldi biraz.
sadece elim alışacak mı diye yüklemeden önce test etmek istemiştim.
  • etna  (18.09.09 01:42:47) 
görünümde taskbar dışında büyük bir değişim yok.. o da çok pratik bir şey olmuş zaten hiç zorluk çekeceğini sanmam..


  • rednoff  (18.09.09 07:47:00) 
Vista da virtual pc diy bişi vardı yanılmıyorsam onu kullanarak deneyebilirsin


  • pposeidon1  (18.09.09 17:13:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.