[]

İşyerinde müzik?

Ofisteki, iş arkadaşınız ortalama düzeydeki bir sesle müzik açarsa -başınız ağrıyorsa veya sevmediğiniz türde bir şarkı ise veya herhangi bir nedenden dolayı- uyarır mısınız yoksa hoş görür müsünüz?




 
benim kulaklığım zaten takılı olur, rahatsız ediyorsa kısmasını veya kulaklıkla dinlemesini rica ederim. kimse kimsenin gürültüsünü dinlemek zorunda değil.


  • orange coffee  (28.05.15 17:56:15) 
Uyarırsam huzursuzluk çıkar endişesi duymaz mısınız?


  • Barbaros59  (28.05.15 17:58:58) 
uyarırım kimsenin saçma sapan müziğini dinlemiyorum. başım ağrıyor de kulaklık takmasını rica et, ortam zaten onun müziğinden geriliyor, biraz da benim uyarımdan gerilsin hiç umursamam.


  • kuzey li  (28.05.15 18:08:56) 
sabrımın sonuna kadar dayanırım belki kendiliğinden kapatır veya başka birisi uyarır diye, sonra uyarırım. ben de çekinirim biraz.


  • akil kupuru  (28.05.15 18:12:48) 
kısık sesle dinlemesini rica ederim. yan masada çalışan arkadaşımın kulaklığını takıp da kendini soyutlaması bana vahşice geliyor.


  • dahinnotha  (28.05.15 18:59:39) 
Uyarırım


  • delicevat  (28.05.15 22:42:49) 
Aslında kendisi güncel Türkçe müzik dinliyor. Ama etrafındakini umursamadan, sormadan, yüksek sesle dinlemesi kötü. Yarın yine yüksek sesle dinleyecek. Ben ondan önce davranıp yabancı müzik açayım diyorum. Hem İngilizce öğrenmeye çalıştığım için dilimi geliştirmeme de yardımcı olur hem de hatasını anlaması daha kolay olur, diyorum.

Bu yaptığım doğru olur mu?
  • Barbaros59  (28.05.15 23:16:20) 
hatasını anlamaz hatta bu müzik dinleme olayını normalleştirirsin.


  • kuzey li  (28.05.15 23:20:37) 
arkaplanda yabancı müzik çalması ile yabancı dil geliştiremezsiniz. müzik dinleyip sözlerini anlamaya çalışmak ile müzik çalarken iş yapmak iki farklı şey.

inatlaşmaya biner iş. iki tarafın da kafası şişer boşuna.

sevdiğim biri topluluk içinde yaşamak en zorudur, bunu öğrenmek gerekir diyordu. ben hala nezaketin çözebileceği kanısındayım.
  • dahinnotha  (28.05.15 23:22:37) 
iş yerinde odada tek kişi çalışıyorum yine de kulaklık takıyorum. kapının önünden geçen vb rahatsız olmasın diye. gerisini sen düşün


  • argent dawn  (28.05.15 23:38:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.