[]

walking dead'deki hayata çok özeniyorum ben

keşke yarın öyle bir hayata uyansak diye hayal kuruyorum bazen. sizce de güzel olmaz mıydı ^_^




 
Sanırım hayattaki sorumluluklarınızdan ve tekdüzelikten sıkıldınız siz de.
Bence güzel olmazdı, zombiler var etrafta yahu, beynini meynini hep yerler yakaladılar mı.

  • innerbliss  (26.05.15 18:03:08) 
walking dead hayatına bire bir olmasa da daha az insan olan bir dünyaya özeniyorum.
yalnız değilsin

  • basond  (26.05.15 18:05:42) 
fatura derdiydi, hangi parfumu alsam derdiydi, kopan internet derdiydi, gunluk yasamin rutinleri falan olmazdi tabii. insanin modern cagda ilkel insandaki icgudulerine hitap eden bir yasam olurdu. bu da hayatta kalmak iste. baska bir sey degil.


  • baldur2  (26.05.15 18:05:42) 
olmazdı, adamlar aylarca yıkanmıyor pis pis geziyorlar.


  • kuzey li  (26.05.15 18:07:33) 
yalnız değilsin.


  • crax109  (26.05.15 18:08:25) 
olmazdı. buraya yazan çoğu kişi zombi olmuş olurdu. elimiz silah tutmuyor bir şey yapmıyor. ilk günden mefta olurduk.


  • mattiadestro  (26.05.15 18:12:40) 
Tamam sorumluluk yok iyi hoş da ped bulunmuyor o biraz sıkıntı.


  • arene  (26.05.15 18:23:42) 
öyle bir dünyada yaşıyoruz zaten. herkes cebindeki paranın peşinde. zombiler gibi etrafını sarmış. bankalar, devlet, büyük zincir fast foodlar ve marketler kazandıgın paradan bir ısırık alabilmrk için birbirlerini eziyorlar.


  • tetriste cubuk bekleyen adam  (26.05.15 18:41:12) 
depopülasyona (artık hastalık mı olur, açlık mı olur, savaş mı olur bilmiyorum) şu hayat çizgimiz sırasında şahit olacağımızı düşünüyorum. dünyanın önde gelen insanlarından biri olsaydım bütün paramı insanlığın sistematik bir biçimde nüfusunu azaltmak için kullanırdım. burada bireysel düşünmeyin; hem doğanın hem de dolayısıyla insan türünü yok olmaktan kurtarmayı amaçlardım. kısırlaştırma da olabilir.

bu yüzden, kampçılık; silah kullanma, survival gibi yeteneklerinizi geliştirmeye bakın, ileride lazım olmaması için hiçbir sebep yok.

fakat dizideki gibi olacağını hiç zannetmiyorum, çok çok daha berbat olacak. tanıdığınız insanların %90'ının öleceğini düşünün. hiç hoş değil.
  • yollarbenibekler  (26.05.15 18:41:50) 
Benim de ismimi yazabilir miyiz o listeye? Rüyasında bile sıkça o tür bir evrende yaşadığını gören biri olarak toplanıp zombie apocalypse yaratalım, hayallerimizi gerçekleştirelim derim. Ne dersiniz?


  • mindwars  (26.05.15 18:49:26) 
direkt walking dead'deki hayat olmasa da, post apokaliptik bir hayat özlemi duyuyorum çoğu zaman. yani tek derdimizin hayatta kalmak olduğu bir hayat.


  • Thredith  (26.05.15 18:53:35) 
güzel olurdu valla ben de çok istiyorum. ya da fallout tarzı bi dünyada yaşamak da hoş olurdu.


  • hb  (26.05.15 20:36:18) 
Bir kaç bölüm peş peşe izleyince gördüğüm rüya,
Arkadaşlarla her zaman gittiğimiz bardayız, sigara içmek için kapı önüne çıkıyorum (Carl'ın anne-babasının resmini kurtardığı bara benziyor)
dışarısı kıyamet gibi zombi kaynıyor, iğne atsan yere düşmez, geri geri kapıyı zorluyorum, kilitlenmiş..
Hemen elim kolumu yamultup, topal topal yürüyerek, vauv sesi çıkararak zombiye bağlıyorum, anlamalarından deli gibi tırsıyorum.
O sırada hemen önümüze gelen insana çöküyoruz, metrobüs sıkışıklığı bir durum var, arkadan itiyorlar, uzaklaşamıyorum, çaktırmamak için bende ısırıp yiyorum elemanı...
Bu zombilerden bir tanesi acayip kıllanıyor benim durumdan, aralıksız beni süzüyor, o korkuyla nasıl yiyorum anlatamam...
Adamın kemiklerini sıyırınca kalkıp yürümeye başlıyoruz..
Binanın arkasına gider, oradan bara girip kurtulurum umuduyla yürüyorum, topallamalar vauvwh sesleri...
Uzatmayalım
Binanın arkasına ulaşınca dumur..
beni uzun uzun süzen zombi bezemengi ve arkadaşları sigara içiyor, kürdanla diş karıştırıyorlar.
  • worst case  (27.05.15 11:48:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.