[]

muayene ücreti ?

merhaba,

bir doktor var, kendi ofisi var, ordan randevu alınıp gidiliyor.

muayene ücretleri nasıldır bu tarz doktorların? çok uçuk olma ihtimali var mı? yoksa bir standardı var mıdır ?

 
ne doktoru?
500 lira alan romatolog biliyorum. 300-400-250... böyle gidiyor. standart yok.

  • sutlu nescafe  (06.05.15 19:39:08) 
250 den başlar. Her alan İçin.


  • indescribable  (06.05.15 19:41:38) 
prof veya doçent ise 250 den aşağı olmaz. uzman ise 250 nin altında olabilir.


  • tetriste cubuk bekleyen adam  (06.05.15 19:52:57 ~ 20:15:48) 
muayenehane ücretleri 150-200den aşağı değildir. sigorta anlaşmaları vardır, anlaşmalı fiyatları daha uygundur. özel sigortanız varsa o fiyatlar üzerinden katılım payınızı ödersiniz, genelde cüzi bir hal alır. sgk ile bişey değişmiyor diye tahmin ediyorum. sigorta yoksa zaten bu fiyatları cepten yakıyorsunuz. doktorla konuşur durumunuz, tanışıklık ve yakınlığınıza göre bir ayar çekebilirsiniz ödeme güçlüğünüz varsa.


  • ytse jam  (06.05.15 19:55:34) 
Randevu için aradığınızda muayene ücretini sormanız en mantıklısı. Herkes soruyor bir sıkıntı olmaz.


  • optic illusion  (06.05.15 21:09:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.