[]

ev arkadaşı

merhaba,

zeynep kamil'de ulaşım bakımından harika bir evimiz var. ev arkadaşım kız arkadaşının yanına taşınacağından ötürü mayıs sonu ayrılıyor.

kendim yeni mezunum ve çalışıyorum (bilişim alanında). yeni mezun ve çalışan arkadaşlar tercihimdir.

ev 2+1. kira toplam 900 lira (zam gelebilir, gelirse 950 olur diye düşünüyorum, en fazla 1000) ve aidat toplam 15 lira. Yani bu bahsettiğim rakamlar ve faturalar ikiye bölünecek.

Ev en üst kat ve bina tabi ki buradaki her bina gibi eski. Dolayısıyla kışlar biraz sert geçiyor. Kışın en soğuk ayda doğalgaz 400 lira geliyor bir kere, sonra 180 - 220 bandında seyrediyor.

Üsküdar merkez ve Marmaray yürüyerek 5 dakika. Capitol yürüyerek 10 dakika. Kadıköy otobüsle 10 dakika. Zeynep Kamil Hastanesi yürüyerek 1 dk. Taksim'den 24 saat sarı dolmuş var.

Evde bütün eşyalar (bulaşık makinesi dahil) mevcut. Sadece TV yok, hiç ihtiyaç duymadık. Bavulu alıp gelebilir.

Şuanki arkadaşım odasındaki genç odası takımını çok komik bir fiyata bırakmaya razı olacaktır. Anlaşamaz iseniz kendi mobilyanızı alabilirsiniz.

Evcil hayvan (kedi köpek kuş vs) malesef uygun değil.
Sigara için odanız, balkon (kışın ise mutfak).

Çok iyi çay demler ve organik yiyecek sevdamdan ötürü güzel yemekler yaparım. Gelen arkadaş aynı zamanda iyi bir arkadaş edinmiş de olacaktır.

Özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Bir süre sabitlenirse sevinirim.

 
ısın bence ben şimdiye kadar ki en iyi ev arkadaslarımı internetten buldum hep. arkadasla eve çıkmak daha boktan bir şey. lan bir de adam organikçiymiş yemek falan yapıyormuş bu neyin nazı :)
@retiredcolonel organik sevdan deterjan ve kozmetiği de kapsıyor mu?
kapsıyor ise ciceği çikolatayı yaptırıp nenemi koltuğumun altına alıp geliyorum :)
  • fasulyek  (28.03.15 05:27:50) 
kozmetikle alakam zeytinyağlı sabunu geçemedi henüz... : ) ama üzerinde çalışıyorum :)


  • retiredcolonel  (28.03.15 10:15:06) 
bi tanisin kaynasin olmazsa ayrilirsiniz eheheehe:)


  • guldum gectim genceciktim  (30.03.15 02:57:04) 
Odalarin banyonun ve mutfagin fotograflarini gormemiz mumkun mu acaba?


  • halitkin  (30.03.15 03:00:52) 
Hocam ozel mesaj attim. umarim birisini bulmamissindir :)


  • MustafaCan  (30.03.15 14:02:28) 
Selam, arkadaslar tutuldu bile. Bir gün girmedim baya mesaj gelmiş bu zamana kadar nerelerdeydiniz? :)

Sabitleme olayı bitebilir, cok tesekkürler
  • retiredcolonel  (31.03.15 11:12:35) 
iç güveysi olarak gelcem seni ne zaman isteteyim


  • fasulyek  (03.04.15 06:48:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.