[]

Kindle Paperwhite 2 nereden alınır?

nook simple touch kullanıcısyım.
1-2 gün içinde bi paperwhite 2 almak istiyorum ablam için. Nereden ucuz ve güvenilir bir şekilde alacağıma dair hiç fikrim yok. Yardımcı olabilir misiniz?

ek: türkiyedeki sitelerde reklamlı/reklamsız olayını göremedim? zorunlu reklam uygulaması yok mu türkiye versiyonlarında?

 
ben istanbul bilişimden aldım yeni, en ucuz ora sanki.


  • demirKamil  (26.03.15 22:40:10) 
  • i was made for you  (26.03.15 22:47:27) 
ben de oraya baktım ama reklamlı/reklamsız olayını göremedim? zorunlu reklam uygulaması yok mu türkiye versiyonlarında? 110 dolar olan bişeye 370 lira vermek de koyar gerçi dolar coşmuşken farkeden pek bir şey de yok sanırım :/


  • inafkafi  (26.03.15 22:47:37) 
en son güncel rakamları bilmiyorum ama ben alınca en uygunu İstanbul Bilişim'di. tr'dekilerin hepsi reklamlı versiyon ama amazon müşteri temsilcisi ile konuşup "ben Türkiye'deyim, boşuna reklam göstermeyin aga" diyince kalkıyor.

edit: konuşma dediğim site(amazon) üzerinden chat'la konuşuyorsun.
  • doxanikee  (26.03.15 22:51:22 ~ 22:52:17) 
herkese teşekkürler. son sorum: istanbulbilişim'den alınca garanti oluyor mu?

nook'la yaşadığım en büyük sorun şarj girişinin sorunlu olması. kitap atana ve şarj edene kadar taklalar atıyorum.
  • inafkafi  (26.03.15 22:56:36) 
reklamları amazona mail atıp kaldırtabiliyorsunuz hocam ücretsiz bir şekilde.


  • rexex  (26.03.15 23:18:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.