[]

Babamın Böbreğinde Taş / Kum Çıkmış. Ne yapmak Lazım?

Arkadaşlar babamın böbreğinde taş / kum var dedi doktor ; çok ağrı çekiyor.

Tedavi için çözüm öneriniz var mı ?

Su ve limonlu su dediler ama belki öneriniz vardır diye sizlere sormak istedim.

h2so4@outlook.com

 
ağrı için yapacak fazla bir şey yok açıkçası. ağrı kesici iğneler ve buscopan gibi kas gevşetici ilaçlar ile ağrının azaltılması sağlanır ancak bunlar doktor kontrolünde yapılır. doktor illa ki vermiştir ilaç. onları doktorun söylediği kadar kullanmalı. ağrı olduğu zaman sıcak su dolu küvete yatmak da ağrıyı az da olsa dindiriyor.

epey su içmeli. maydanoz da iyi oluyor. ben sürekli merdiven inip çıkardım. basketbol oynardım, denize girerdim. hareketli sporlar da yapmalı yani yapabiliyorsa.
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (22.02.15 14:44:08) 
Sicak su torbasi, hareket, bol bol su.


  • thracian  (22.02.15 15:26:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.