[]

Bel ağrısı için hangi bölüme gidilir?

Beyin ve Sinir cerrahisi diye biliyorum ama emin olamadım?




 
once fizik tedaviye gidin.


  • marcelorios  (21.02.15 22:12:52) 
nörolojiye gidilir. beyin ve sinir cerrahi aynı şey mi emin değilim, sizin söylediğiniz nöroşirurji mi ne o da olabilir. ben ayağım için ortopediye gittiğimde "belim de şey..." dediğim zaman onu nörolojiye göstereceksin demişlerdi. bana çok saçma gelmişti ama sinirler minirler omurlar onlar hep kafaya gittiği için herhal nöroloji bakıyormuş. sen nörolojiye git, gerekirse zaten nöroşirurjiye yönlendirirler.

fizik tedaviye ortada konmuş bir tanı varsa gidiliyor genelde. önce nörolog "hmm senin belinde şu var" diyor, sonra sen fizik tedaviye gidip "belimde bu varmış aga fix plz" diyorsun. bende böyle olmuştu.
  • der meister  (21.02.15 22:15:54 ~ 22:16:33) 
Evet beyin ve sinir cerrahisi ama önce aile hekimine gidip nereye gideceğinizi orada yapılan muayeneye göre öğrenmeniz hem hastanenin hem de sizin boşa vakit harcama ihtimalini ortadan kaldırır. Aile hekimleri sadece grip ilacı, rapor almak için değil bunun için varlar.


  • slayerrr  (21.02.15 22:23:19) 
@marcelorios fizik tedaviye direk gidemem, önce ne olduğunu öğrenmem gerek.

@der meister nöroloji fıtığa bakıyor, benim daha fıtık mı, basit bir ağrı mı belli değil.

@slayerrr hocam direk gitmem gerek, aile hekimiyle vakit harcayamam çünkü tek izinli günüm ve film filan çekilecekse sabah erken gidip aynı gün sonuç almam gerek.
  • livaneli kadir  (21.02.15 22:28:32) 
abi nöroloji fıtığa bakıyor diye bir şey yok ya, belinle ilgili her şey için nörolojiye gidebilirsin. neyse sen bilin, geçmiş olsun.


  • der meister  (21.02.15 22:29:23) 
Daha önce bir özel hastaneye gidip belim ağrıyor dediğimde eleman doktora danışıp beyin ve sinir cerrahisine yönlendirmişti, röntgen çekilip teşhis konuldu.


  • slayerrr  (21.02.15 22:39:25) 
Ftr ye veya norolojiye gidersin oradan muhtemelen mr a gidersin randevu alip. Agrinin etyolojisi bulunur ona göre muhtemelen fizik tedavi verilir daha ileriyse ameliyat icin beyin cerrahisi ilgilenir.


  • greatviolinist  (22.02.15 10:12:02) 
fıtıkla beyin ve sinir cerrahisi ilgileniyor. hatta sizinde ilk etapta gitmeniz gereken bölüm orası. 4.5 senelik bir kere bile nörolojiye uğramayan bel fıtığı hastası bildirdi.


  • theworldismine  (24.02.15 03:35:09 ~ 05:47:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.