[]

reglim baslamiyor, delircem

Bastan söyleyeyim hamile olma olasiligim sifira yakinsiyor. Buna rağmen iki gün önce eczaneden test alip yaptim, sonuç negatif. Ama neredeyse on günü askin bir suredir "başlamak üzere olan regl etkileri" yle yasiyorum. Çok halsizim, sancim var, bacaklarim tutmuyor, psikolojimde ani dalgalanmalar gozluyorum.

Ne olacak boyle ya? Bu seneye kadar böyle bi şey yoktu. Artik hem gecikiyor, hem de regl öncesi PMS kafasi beni iyice delirtiyor. Bu arada yas 28.

Aybasi doktora gidicem. Onun dişinda su an için yapabileceğim bi şey var mi?

 
Stres oldukca regl olamama-regl olamadikca stres olma döngusune girmissin. eger hamile degilsen ve bir hastaligin yoksa o dongu kirilinca ansizin regl olacaksin.

Hamilelik testini regl gecikmesinden en az bi hafta sonra yaptın di mi?
  • rayde  (21.02.15 17:29:39) 
Bir hafta değil de beş gün diyelim.Tekrar yaparim bi iki güne baslamazsa ama cidden çok çok çok düşük bi ihtimal.


  • damdanakan  (21.02.15 17:33:20 ~ 17:34:17) 
ya oluyor bazen cidden düşünme çok yaşadım bi ara her akıntımda tuvalete koştuğumu bilirim. takılmayınca daha çabuk oluyor rayde +1 stresten/havadan artık sebebi her neyse gecikmiş geciktikçe de delirmişsin. yapma etme daha da geciktiriyon


  • dedi ayca  (21.02.15 17:40:35) 
Stres yaparsan olmaz önce kafa rahatlığı sonra hala olmuyorsa ilaç


  • efrasiyab87  (21.02.15 18:28:03) 
Eğer herhangi bir pıhtılaşma problemin yoksa ve kanın pıhtılaşmasını engelleyebilecek ilaçlar kullanmıyorsan PMS ve adet döneminde apranax kullanabilirsin.
Not: Her zaman öncelikle doktorunun tavsiyelerine uy.
Sağlıklı ve mutlu günler.
  • drifs  (21.02.15 19:04:26) 
2 ye tak vurdur. bence komik. baslamıyor garip.


  • difdiringi  (21.02.15 19:13:24) 
yok, nasıl yapıyoduk onu? @mandalina


  • damdanakan  (21.02.15 19:16:14) 
böyle kahve çikolata ya da sıcak su torbası daha da problem yaratabiliyor diye okumuştum eskiden.


  • rakicandir  (21.02.15 19:18:17) 
bacım papatya çayına aban. kafayı da rahat tut, oldum olmadım oldum olmadım dedikçe olamazsın.


  • physcos physcos  (22.02.15 02:34:41) 
Hayıt tohumu ve civanperçemi çayı tavsiye ederim. Özellikle hayıt tohumu çayı bir çeşit mucizedir kadınlar için. Ve tadı da o oranda kötüdür ama şiddetle tavsiye ederim.


  • marjory  (22.02.15 02:59:42) 
Vücudunu çok yoracak şekilde spor yap, atla zıpla falan:) içinde biberiye olan bitki çaylarından içebilirsin pekmez karıştırıp.
Gevşemeye çalış masaj yap karnına kasıklarına.
Geçmişolsun:)
  • megalomaniac  (22.02.15 15:25:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.