[]

animasyon programi

acaba ücretsiz animasyon yapilacak program var mi güzel?

ya da düsük ücretli de olabilir, özellikle sizin kullandiginiz tecrübenizin oldugu programlari yazarsaniz daha güzel olur, yoksa google a "free animation program " filan yazar bulurum.

tesekkürler simdiden.

 
2b mi istiosn 3b mi?


  • all girls dream  (28.01.15 22:28:14) 
farketmez aslinda, bir kac farkli durum icin ihtiyacim var, ama emin degilim ondan deneyerek bakicam.

her türlü öneri su an icin cok güzel olur.
  • kurnaz  (28.01.15 22:30:41) 
2b yapacaksan kagıt kalemle cizip taratıp premeire atarsın. primer basta karısık gibi gozuksede snn bu işi yapmak icin o kadar karısık değil. yok 3d istiorm diosan 3d max falan ki baya bi zordur. bide flash var o nispeten daha kolay.
bunlar hepsi ücretli yazılımlar ama crack mrack bakarsın artık.

  • all girls dream  (28.01.15 22:32:51) 
anime studio pro


  • sihirus  (28.01.15 23:41:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.