[]

sevdicek hediye..

Selam Akserorayzzlar...

Bayan kişisi, moda tasarımcısı, sinema aşığı hem de öyle iranlı güney koreli falan, otantik, canlı rengarenk kıyafetler giyiyor... Boynunda Taştan yeşil bir kolye gördüm, pek bir sevdiği aşikar idi.. Çok şatafatlı, metal parlak şeylerden hoşlanmıyor.

Takı önerisi yada takıdan daha iyi bir önerisi olan çıkar mı ? Bayan kişileri bir akıl versin..

seviyorum ulan :)

 
Monies'e bir bakin bence. Nisantasi, Akaretler ve sanirim Bebek'te de var. Anladigim kadariyla tam onun sevecegi seyler :)


  • shahrazad  (26.01.15 11:56:59) 
Sevgili kişisi evet. Monies, tükan sanırım. Online bir yer varsa pek bi makbule geçer aslında. Tükana gitmem pek bir zor, zira.


  • denemebirikiüç  (26.01.15 13:11:51) 
Photo Locket, derya denizmis secenekler acisindan.. Fakat Amarika diyor. Benim cumartesi almis olmam gerekiyor. bunlardan istnbulda bulabilecegim bir yer bilen ?


  • denemebirikiüç  (26.01.15 20:26:19 ~ 20:38:03) 
Çini kolye alabilirsiniz. Laleli olanlardansa diğer seriler daha ilginç gelebilir
www.iznikcinievi.com

  • aychovsky  (26.01.15 20:34:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.