[]

uçağın inişinde başlayan baş ağrısı

garipsenebilir, biliyorum. psikolojik de değil. garip bir şekilde uçağın inişine 15-20 dakika kala sol gözümün üstünde şiddetli ağrı beliriyor. 8-10 aydır böyle. ilk kez olduğu zaman daha önce hiç o şiddette bir baş ağrısı yaşamadığım için, yani acaba bu baş ağrısının ötesinde bir şey mi diye düşünmedim değil.

artık bunun için doktora gideceğim. nöroloji birimine mi gitmem gerekiyor? bir de, benzer durum kendisinin de başına gelmiş olan var mı?


 
basınç farkından falan olabilir. nörolog derdine derman olabilir.


  • domates yiyom  (21.12.14 21:13:17) 
Ck var basi agriyan, kulagi agriyan. Evet iniste oluyor insanlara. Basinc farki oluyor cunku.


  • delifaruk  (21.12.14 21:14:31) 
Benim de bir kere başıma geldi ama böyle bir ağrı yaşamadım ömrümde. Bu sefer ruhumu teslim ediyorum dedim kendi kendime. Bir daha hiç olmadı. Nedenini ben de merak ediyorum.


  • onexey  (21.12.14 21:27:55) 
garip bi durum yok sinüsler dolu ise ondandır. son uçuşta kafayı yumruklayarak indim.aslında basınçtan dolayı her insan da olabiliyor ama sinüzit varsa iş değişiyor, ağrı anlatılmaz yaşanır. sakız çiğne kısmen rahatlatıyor...


  • bu da mı gol değil lan  (21.12.14 21:32:08) 
Ben de inişlerde çoğunlukla kulak ağrısı ve tıkanması yaşıyorum. İndikten sonra da bir süre devam ediyor, ilk yarım saat feleğim şaşıyor. Nörologa gittim, basınç farkından dedi ama teorisini çok merak ediyorum. Kabin basıncını ayarlamıyorlar mı, benim ayarlarımda mı bozukluk var? Niye seçilmiş kişiler gibi bir avuç insan olarak ağrılı iniş yapıyoruz?


  • aychovsky  (21.12.14 21:33:12) 
Aynısı bende de var. İlk bindiğimde 6 sene önce de olmuştu. Geçen ay Almanya'ya gittim. İşkence gibiydi. Sinüzit de var zaten. 6 ay önce ameliyat olmuştum. Neyse bu sefer dedim ki "aha bu sefer kan boşalacak burnumdan. aha patlayacak kafam" dedim. Unutmuştum bu ağrıyı, 2 yıldır binmiyordum uçağa. Bir anda ağrı başladı, birkaç saniye sonra iniş anonsu geldi. Psikolojik bir olay değil yani. En son kafamı oraya buraya vurmaya başladım. İndikten sonra azala azala birkaç saatte tamamen geçti.


  • aguilas negras  (21.12.14 21:41:27) 
sakız çiğne, en azından dayanılabilir hale gelir.


  • mesgul ve huzursuz  (21.12.14 23:28:59) 
kulağına baktır basınçtan etkileniyor kulağın.


  • bradshaw  (22.12.14 08:36:08) 
her uçakla seyahat benim için migren ağrılarımın başlaması demek basınç farkından dolayı. benzer bir sebebi olabilir sizde de.


  • Phoebe  (22.12.14 11:24:18) 
Bir sure sonra gelen ekleme: google veya bu site uzerindrn bir sekilde bu basliga erisenlerle paylasmak amaci ile yaziyorum. Sinuzit hastaligi varmis. Sinuslerin dolu olmasi sebebiylr bu durum yasaniyormus.


  • gogu delen adam  (11.02.15 14:26:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.