[]

Boynum felaket

işim bilgisayarla, günde 14-15 saat bilgisayar başındayım nerdeyse. ve bilgisayara bakmaktan boynum felaket hale geldi. ağrı demeyim de, gerginlik hissi hiç geçmiyor. kütletmeye de başladım bağımlılık yaptı.

giderek daha kötü hale geliyor.
boyun duruşunu koruyacak bir boyunluk vb. bi eklenti var mı satın alabileceğim?

aslında barfiks falan çekip sırt ve çevresindeki kasları güçlendirsem de geçecek bu ağrı ama acil bir yöntem lazım şimdi

 
kireçlenme yaptıysa fıtığa kadar yolu var.

tipler: boynu dik tutarsan yorucu gibi gelir ama ağrıyı azaltır. öne doğru bırakırsan dinlendirdiğini sanıp ağrıyı arttırırsın. kıtlatınca hafif bir rahatlama gelir ancak ileriye dönük kireçlenmeyi arttırır. ağrı periyodunu da. telefon falan kullanırken de sürekli boynu dik tutmak gerekir. kafa dediğin şey on kilo falan. boyunun işlevini anlamak adına on kiloyu doksan derecede tutmaya çalışabilirsiniz insanlar.

kısacası: dik dur, dik otur.
  • m murphy  (21.12.14 13:15:00) 
31 çek düzelir


  • trollmatik  (21.12.14 13:15:02) 
www.duzce.adalet.gov.tr

syf 5-6 boyun
  • moderniko  (21.12.14 13:17:17) 
@m murphy o yüzden en temizi boyun ve sırt bölgesindeki kasları artırmak aslında ama onun en az 2 ayı var.

boyunluk mu taksam acaba kafayı dik tutabilmek için, işe yarar mı?
  • kamera motor  (21.12.14 14:07:22) 
boyunluk takarsan yine geçici kolaylık sağlamış olursun. o kasların güçlenmesi ve kireçlenmenin azalması için boynunun doğal bir biçimde düz olması lazım.

sen farkında olmadan boyun öne doğru kayıyordur, sonra da ağrımaya başlıyordur. sürekli aklında olmalı ve dik tutmalısın boynu. hatırlatma falan ekle, pop-up falan çıksın bilgisayarda. bir iki güne toparlar bence.

ne olursa olsun kıtlatma.
  • m murphy  (21.12.14 18:15:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.