[]

Burun estetiği

Bu ocak sonunda istanbulda ameliyat olmak istiyorum. İnternete yazınca bi dünya şey çıkıyor kafamı daha da karıştırıyor. Bu konuda hiçbir fikri olmayan bi insanım. Sağlık ocağına gitmemiş adamım neticede. Ben ne anlarım hastaneden, doktordan, burundan.

Dikkat etmem gereken nokta nedir, aramam gereken şey nedir, maddi piyasası nedir bilgi verebilecek olan varsa her türlü dinlemeye hazırım.


 
kadınlar kulubunun estetik gölümüne bak istersen. birebir tecrübelerini falan yazıyorlar. uzun uzun okuman gerekebilir ama net bişeyler öğrenebilirsin oradan.


  • elorelia  (18.12.14 23:20:37 ~ 23:20:43) 
Bir kadınlar kulübü bir memurlar net. Ne ararsan ara ortaya bunlar çıkıyo. Her şeyi de biliyolar her biri ayrı yorum yapmış. Birinin aman yarabbim beni baştan yarattı dediğine ötekisi ay beşinci ameliyatı oluyorum şeker :/ düzelmedi hep bozdu falan demiş. Bi de bu işe çok para yatırmak istemiyorum 10 bin tl vermek bana çok. 5 bine falan halletmek istiyorum biri beni kolumdan tutup aha doktor bu şu gün gel ameliyatı ol dese çok mutlu olucam :(


  • hayvanlar gibi yazar  (18.12.14 23:24:12) 
çok iyi bir estetik cerrah bulun, anlaşması olan hastane de iyi olsun. daha önce yaptığı ameliyatların sonucu hakkında fikir sahibi olun. erkek ve kadının burun kalkıklığı farklı oluyor. yine de kadın olsun, erkek olsun çok kalkık bir burun, burun delikleri önden aşırı gözükünce çok çirkin duruyor. yüzünüzün şekline ve cinsiyetinize göre karar verecek. size de aşağı yukarı nasıl olacağını göstersin.


  • oinone pe  (18.12.14 23:26:06) 
Çok iyi burun cerrahı duyurusu mu açsam ben...


  • hayvanlar gibi yazar  (18.12.14 23:27:22) 
pek doktor adı önermek istemiyorum, yine de tutamadım kendimi. dr. barış çakır' ı inceleyin bir.

www.bariscakir.com
  • oinone pe  (18.12.14 23:29:09) 
dr. barış çakır'ın methini duymuştum. ayrıca bir doktordan da duymuştum iyi olduğunu.


  • lily briscoe  (18.12.14 23:35:36) 
eğer kesin olarak kararlıysan ucuza yapan bi doktora yaptırma.kuzenim 5bine mi ne ameliyat oldu burnu bildiğin yamuldu üstüne bi kere daha ameliyat olmak zorunda kaldı.bu kadar sene beklemişsiniz eğer maddi olarak çok fazla bütçem yok diyosanız biraz daha bekleyip iyi bi yerde yaptırın.tabi bu benim kişisel tecrübem o fiyata da çok iyi ameliyatlar yapan doktorlar olabilir niye olmasın.


  • lampetia  (18.12.14 23:37:57 ~ 23:38:58) 
Koca koca hocaların beğendiği bir isim barış çakır. Rinoplasti kursunda dinlemiştim ben. Reha yavuzer, teoman doğan çok iyi isimler. Erhan eryılmaz ve ali osman tellioglu'nun ameliyatlarını da izledim. Özellikle erhan eryılmaz çok temiz çalışıyor. Yine de hastalarından fikir almak daha mantıklı, gidince zaten önceki çalışmalarını gösterir. Gazi universitesi de çok iyidir.


  • Lim5  (18.12.14 23:41:53) 
İşte biraz da şans mevzu. Çok iyi doktordan çıkıp ay beğenmedim hiç diyen deli kadınlar da var üç dört bin verip fındık gibi burunla gezen de. Ben anlamıyorum ki kim iyi kim kötü kaç paraya kadar makul :/ şu ocakta hem 2 hafta iznim varken hem de yazın düğünden önce yaptırsam iyiydi.


  • hayvanlar gibi yazar  (18.12.14 23:43:51) 
Lim5 çom teşekkür ediyorum isimler için.


  • hayvanlar gibi yazar  (18.12.14 23:44:40) 
Rica ederim, fatih dagdeleni unutmuşum. Onu da bir arastirabilirsin. Küçüklüğümden beri ismini duyarım, ünlü oldu o da. Kursa gelmemişti canlı canlı goremedim.


  • Lim5  (19.12.14 00:32:21) 
bak aklımda kocaeli falan yoktu ama o da bi seçenek doğru söylüyosun. İstanbulda olay fazlasıyla ticarete dökülmüş durumda olduğu için anlamak zor kim gerçekten kaliteli olduğu için fiyat koyuyor ya da kim daha çok kazanmak için pahalıya yapıyor.


  • hayvanlar gibi yazar  (19.12.14 18:25:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.