[]

Kalıcı yuva arıyoruzzz

İzmir'den bir isteyeni çıktı... 10 yaşında bir golden'ı olan ve konuştuğumuz an güvendiğimiz bir bayan... Tek endişesi ya kendi yaşlı kızıyla anlaşamazlarsa idi... Bu oğlanın hiçbir sorun yaratmayacağına emindik ve 3 gün önce yeni evine uğurladık.. İlk iş kliniğe gitti orada.. Ve ne yazık ki yanlış bir veteriner yönlendirmesinin kurbanı oldu bu çocuk.En az 7 yaşında olduğu ve bunca sene boyunca "ırkı" itibariyle nelere maruz kalmış olabildiğini bilmediklerinden riskli olabileceği düşünülmüş aile için... Bayanın eşi de bu açıklamalardan ürkmüş ... Çok acı ama malesef ön yargılarımızı aşamıyoruz... Ailenin iyi niyetine başından beri inanmış olmakla birlikte, bu çocuğa hiçbir şans verilmeden, hiçbir deneme sürecinden geçmeyi uygun görmeden geri gönderilmesi affedilir gibi değil . Denecek, yapacak çok bir şey yoktu.. Bu gece,İstanbul'a geri geldi.. Artık sayımız boyumzu aştı inanın ! koyacak yerimiz ve gücümüz yok ! Lütfen RM'ye geri dönmesin .




 
ya ne insanlar var.. o veterinere bir, aileye iki. bildiğin sinirlendim. böyle insanların bir de utanmadan kendilerini hayvansever olarak göstermesine tahammül edemiyorum. şu yavrucağın gözlerindeki acizliğe bak. insan böyle bir canlıyı nasıl kıyıp da onca yoldan geri gönderebilir?

neyse en kısa zamanda yuva bulması dileğiyle.
  • sir gawain  (16.12.14 14:27:07 ~ 14:27:30) 
nasil bakiyor yarabbim, insanin sarilasi teselli edesi geliyor, nasil insanin yaslisi biraz saygiyi ve rahati hakediyorsa bu can da ayni sekilde sevgi saygi gorecegi bir yuvayi hakediyor. umarim hayirli bir kismeti cikar.


  • mavicorap  (16.12.14 17:52:06) 
Irkı ne ki? Bir şey olacağından değil de merak ettim bir ırk mensubu değil de kırmaymış gibi görünüyor fotoğraftan. Tehlikeli köpek değil tehlikeli sahip vardır deyip duruyoruz ancak kime anlatıyoruz.


  • mahalle sakininin korna sesiyle imtihani  (17.12.14 10:45:18) 
boxer. öyle saldırgan vesaire bir ırk değildir.


  • vavawest  (17.12.14 11:19:55) 
Evle uyum durumu nedir? Yani havlama, tuvalet terbiyesi vs gibi. Bir de kedilerle anlaşabiliyor mu?


  • buff  (17.12.14 22:50:34) 
Gerizekalı veteriner


  • ayikiz  (18.12.14 15:38:23) 
tiger boxer besledim. ırkı yüzünden insanların kötü baktığını biliyorum. ben hiçbir kötülüğünü görmedim ama maalesef hala böyle bir kanı var insanlarda. umarım yakın zamanda düzgün birine kavusur.


  • ufukcel  (21.12.14 17:11:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.