[]

Akşamdan Kalma Arkadaş ?

Gençler dün gece 50'lik votka içtiler. Dün gece 22:30'dan beri benim odada kalan eleman sürekli kusuyor. Tüm midesini boşalttı neredeyse ama 2-3 saat uyuyup tekrar kusuyor. Buna ne yapalım şimdi,bende birazdan kütüphaneye gideceğim,biz yokken ölmesin ?




 
emedur varsa iyi gelir veya acile götür geçerken


  • GreyFever  (09.11.14 11:53:34) 
ne rahat insanlarsınız. ilaç verin arkadaşınıza, yoksa eczaneye gidin danışın.

ha bilmeden etmeden, ne bulduysa içene de müstehaktır ama yine de yazık.
  • mea maxima culpa  (09.11.14 11:58:25) 
bir şey olmaz, çorba yapma/söyleme imkanınız varsa çorba söyleyin, limon sıkıp içsin, biraz daha uyusun veya tv izlesin, akşama düzelir.


  • grimer  (09.11.14 12:01:25) 
Mideyi üşütmüş muhtemelen, çorba falan içireceğim şimdi. İşe yaramazsa da artık götüreyim acile. Rahat insan olmakla pek alakası yok, bu hafta vize haftam benim,2 tane alkoliğe bakıcılık yapmakta görevim değil ama nedense bende onlarla birlikte sabahladım,neyse artık olan olmuş,ben istiyorum ki burunları sürtülsün de bir daha ağızlarıyla içsinler.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (09.11.14 12:12:40) 
limonlu soda
nane limon
sarımsaklı yoğurt

bunlardan birini yedirsen faydası olur
  • divit  (09.11.14 12:18:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.