[]

Yahoo Fantasy Basketball

bir Allahn kulu anlatabilir mi acaba nasıl oynanır bu meret, kafayı yiyeceğim yahu? merak ettim girdim bi grupla geçen gün bu işe ama nasıl oynanır bilmiyorm. epey kurcaladım ama sistemi anlayamadım. draft ettik oyuncuları tmm ama maçlar nasıl yapılıyor, kadro nasıl kuruluyor anlamış değilim. bilen biri detaylı bir şekilde aydınlatabilir mi acaba beni? arattım ama hiç bir yerde yok nasl oynanacağı hakkında.




 
bir hafta boyunca belli istatistik sayısında o haftaki rakibinin oyuncularının istatistiklerine karşı oynuyorsun. maçlar gerçek maçlardaki istatistiklerin takım istatistikleri şeklinde toplanmasıyla oluyor. her gün maçı olmayan adamları dışarı çıkarıyorsun ya da 12den fazla maçı olan varsa hangilerinin istatistiğini kullanacağını seçiyorsun. zaten şu saatte şuna karşı diye yazıyor olması lazım oyuncuların yanında yahoo için. amaç istatistik çoğunluğunda rakibi yenmek.


  • rubenanyukov  (01.11.14 02:21:27) 
tamam da ana kadroyu nasıl belirliyosun onu çözemedm. bir oyuncu listesi var evet ama ilk 5i, ilk12yi nasl belirliyorz? evet ben kiminle maçı olduğunu görebiliyorum oyuncuların ama bana puanı ne yaparsam getirecekler?


  • toujours pure  (01.11.14 08:55:43) 
roster sayfasına girdiğinde üzerine tıkladığında pg-sg-g benzeri slotlara sokup yerlerini değiştirebilmen gerekiyor. 15 adamdan 12yi seçmen yeterli, ilk 5 diye bir şey yok. sadece her gün log-in olup 5 dakika 12ni seçeceksin yani. son 3 yerdeki adamlar puan vermeyecek oyuncular, diğerleri o gün ne yaptılarsa onu veriyorlar sana. ligin ana sayfasındaki eşleşmeye tıkladığında da kim nerede önde kaç fark var vsyi görebiliyorsun. tercihlerini son günlere doğru ona göre yapabilirsin vs.


  • rubenanyukov  (01.11.14 11:23:40) 
eyw adamın dibisin, şuku butonu olsa verecektim yeminle (:


  • toujours pure  (01.11.14 12:47:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.