[]

İstifa edeyim mi 3?

Ettim amk. Daha iyi şartlarda bir iş buldum. Şimdi müdürün eline verince. Çok şaşırdı sana aynı ölçüde zam yaparız dedi. Çok şey öğreneceksin buradan dedi. Bir sürü şey söyledi. Amma velakin sikerim amını deyip eline verdim. Şimdi beni baskılar bekliyor. Ne yapayım? Genel müdüre giderse diyecek niye istifa ettin? Herkes bu soruyu soracak. Yarrak kürek bir süreç beni bekliyor. Böyle bir süreci geçirenler varsa bana tavsiyede bulunabilirler mi? :))

Saygılarımla..


 
bence nedenlerini anlat müdür orospu çocuğu de, bilsin senin gibi adamı denyo yüzünden kaybettiğini


  • psyence fiction  (22.10.14 08:34:50) 
götün yiyosa burda konuştugun gibi çatır çatır söyle, delikanlı gibi.
yemiyosa salla bişeyler geç.

  • Solem  (22.10.14 08:38:55) 
kalsam bile buraya faydam dokunmaz artık benim. boşuna maaş alıyormuşum gibi hissediyorum demiştim ben çıkarken.


  • etna  (22.10.14 08:39:52) 
Genel müdürü kenara çek, niye istifa ettiğini tüm çıplaklığıyla anlat. sen soyunma kelimelerin soyunsun. Adamsa anlar zaten.


  • fallthepieces  (22.10.14 08:42:45) 
Kurumsallığına göre değişir.

Eğer yurtdışı raporlaması varsa, etik kuruluna şikayet edebilirsin, ben ettim mesela benim müdürü, kariyeri değişti adamın.

Istifayı verdin, ihbar süreni kullandıracaklarsa, ihbar süresine kadar oyala, görüşme, son günler geç git, gitme işe vs.
  • [silinmiş]  (22.10.14 08:44:39) 
ben geçirdim bu süreci. evet hoş bir süreç değil.

kimseye birşey açıklamak zorunda değilsin, sen onlarla bir anlaşma yaptın ve para/yan haklar vs karşılığında vaktini orada geçirdin. şimdi de o anlaşmada var olan hakkınla çıkıp gidiyorsun. hiç birşey yok bunda.

bence çok özel bi kinin falan yoksa kimseyi şikayet etmene falan gerek yok. Arkadaşlar şirketin yurtdışı etik kurulu falan demişler, öyle birşey varsa yap bence. ama buradaki onun üstündeki adam da sonuçta müdürünle beraber çalışıyor, yüz yüze bakıyorlar ve sen gidiyorsun. çok ekstrem bir durum yoksa gittikten sonra sen kötü olursun gözlerinde.

gayet yalandan yüzlerine gülerek ayrıl derim, gm akıllı bir adamsa anlayacaktır ve notunu verecektir zaten müdürün. akıllı değilse uğraştığına değmez zaten
  • acan99670  (22.10.14 09:59:22) 
yöneticiler her zaman böyle şeyler söyler. inanmasalar da seni tutmak, kendi işlerinin aksamaması için vaatlerde bulunurlar. eğer olur da diğer iş yerinde çalışmaya başlar, ilerde müdürünü görürsen o da aynı şeyi söyleyecektir.

daha iyi şartlarda iş bulduğunu, kararını çoktan verdiğini artık değiştiremeyeceğini söylersen çok uğraşmazlar senle.
  • sttc  (22.10.14 11:59:05) 
La adam israr edip duruyor isi kime devredeceksin 31 aralik'a kadar burada olacagim yaz su kagida dedi. Sonra yeni sirkete soyle onlar anlayis gosterirler dedi. Tamam ararim dedim de aramiycam. Ben de ayri bir yarrak kafaliyim amk. Stresi erteledim. Simdi gidip bir daha ayni seyleri diycem.


  • juvee  (22.10.14 12:19:44) 
Ihbar surem 1 ay bu amca cok daha fazla kalmami istiyor.


  • juvee  (22.10.14 13:07:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.