[]

Settlers of Catan vs. Captain Capital. Nerden bulunur? Nasıldır?

Sevgili Duyurululular;

Sevgili kişisine hediye olarak çok sevdiği "Settlers of Catan" kutu oyununu almak istiyorum ama lanet şey ülkede yok, sahibinden vb. yerlerde satanlar da 200 TL civarı bir para istiyor oyuna. Bu oyunu İstanbul il sınırları içerisinde "sıfır" olarak satan bir yer var mı acaba?

Bir de bunun muadili Captain Capital (urun.gittigidiyor.com) diye bir oyun varmış. Daha önce bunu oynayan, bu da iyidir birebir aynı bunu al ya da alma diyebilecek var mı acaba?

Sevgiler

 
Böyle seçeneklerin de var (ilk link sıfır değil sanırım ama ararsan sanırım bulursun.)

www.amazon.com

www.ebay.com
  • twelfth  (21.10.14 13:23:33 ~ 13:23:53) 
Shipping ücretini de ekleyince sahibinden.com vb. yerlerde satılan fiyatları bile geçiyor maalesef =/


  • ding dong bizim kasap moo moo inekler 2  (21.10.14 13:25:58) 
www.amazon.de eğer bu ise amazon.de toplam 35 euroya falan yolluyor. (shipping dahil)


  • whoosie  (21.10.14 13:26:42 ~ 13:27:33) 
ben yıllar önce megavizyondan 30 tlye alıp 5 yıl sonra 90 tl'ye satmıstım. bulana kadar da istanbulda gezmediğim magaza kalmamıstı.

demek ki durum değişmemiş daha da bulunmuyor.

benim satma nedenim mobil olarak oynamaya baslamıs olmam. ios için kutulu oyunu yapan firmanın catan mobil oyunu mevcut. tüm paketlerini artını curtunu aldım 40 Tl'yi falan buldu ama değdi.

çünkü arkadaş grubuyla catan oynamak zahmetli. oyunu bilen ve severek oynayan cok az. kutulu oyunu en fazla 5 kez oynamısızdır.

sevgilinin telefonu iphone'sa eğer ben olsam dijital olarak satın alırdım. android'de de vardır belki bakmadım.
  • halitkin  (21.10.14 13:53:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.