[]

fıtık mı oldum?

ya simdi ayıptır söylemesi sabah kız arkadaşım, kucağıma şöyle atlayıverdi.

25.media.tumblr.com

2.bp.blogspot.com

tam atlayamadı da. bende hazırlıksız bulundum. tam tutamadım. belim kırs etti..

o an bişi oldu sızlamaya başladı çok hafif hafif.. vakit ilerledikçe boka sardı.

şimdi böyleyim.
images.beyazgazete.com


2 bacağımı bile açamıyorum. ilk olarak bacaklarımın baldırlarından başladı çekme yapmaya. bacaklarım ağrıyo ikisi birden.. giderek artıyo. baldırlarım çekiyodu. şimdilerde alt bacak kaslarım da ağrıyo. açmayı denedim. titriyo. yok abi yere düz uzanamıyorum. bacaklarım belden zor durumda..

ellerimde güçsüz, pantolon-gömlek zor açtım düğmeleri.


eczaneye gittim naprosyn 750 mg verdi. içtim 4-5 saat önce. ağrı arttı geçen zamanda..

normalde de sandalyede otururken 1-2 kez belim ağrıdı ömrüm boyunca. pek bilmiyorum normal mi bu yaşadıklarım.

yolda gören 1-2 teyze "normal normal süründür bile ah bilirim" filan dediler ama.


birde:
sert çekyatta mı yatayım.
yumuşak yatakta mı yatayım.

 
belki belin incinmiştir. duruşun falan da yanlışsa birden atlayınca ağırlıktan dolayı olmuştur. ortopedi bölümüne git istersen.


  • rock n roll  (14.10.14 21:00:20) 
anlattıkların normal bel ağrısına benzemiyor koş acile git bi baksınlar


  • divit  (14.10.14 21:02:51) 
acilde kas gevşetici yapıp yarına gönderirler diyor acil tıp teknisyeni arkadaş. "film ultrason filan için de yarını beklerler uzman olmadığı için." de dedi. yarını çıkartayım bir ölmeden.


  • ibomiu  (14.10.14 21:21:02 ~ 21:22:12) 
ya teknisyene ne bakıyon sen, git bi baksınlar işte


  • divit  (14.10.14 21:28:12) 
Ellerindeki güçsüzlük, bacaklarını açamaman vs çok garip bence de hemen acile git kimsenin dediğine bakma, geri dönüşü zor şekilde ilerleyebilir ki senin bu bacaklardan başlayan kas tonusu kaybın ellerine kadar ilerlediyse muayene vs olmadan insana guillain barre bile düşündürdüyor insana. Geçmiş olsun umarım kötü bir şey değildir.


  • lal u ask  (14.10.14 22:00:38) 
ellerin sinirleri yukarıdan çıkıyor kardeş bel seviyesinden değil. bacakların için evet bir sorun var, bir şey sinirlerine bası yapıyor olabilir ve ilerleyici gibi. hareket edip aksiyona girme. acile git. ama hareket etmemen lazım, yerinde olsam ambulans çağırırım.


  • Lim5  (14.10.14 22:17:32) 
du bakalım. yatak olayı soyle, belindeki boslugu doldur. ama asiri sekilde doldurma kalkamazsın yattıgın yerden.

bi iki gün bekle. olmadi bi git mr cektir. korkutmayın adamı yahu.
  • sage  (15.10.14 18:53:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.