[]

Karatay Diyetleri Hakkında

Selam Arkadaşlar:
Karatay diyetleri ile ilgili kitap okuyorum.Merak ediyorum da sizce mantıklı mı sağlıklı mı uygulamakta yarar var mı ?????



 
Kitaplarını okumadım, her dediğini de bilmiyorum ama kadın kabaca raw, paleo tarzı bir beslenmeyi öneriyor ki bu gayet mantıklı.


  • arnold schwarzeneger  (14.10.14 11:38:13) 
canan karatayla ilgili bir caps vardi buraya atmam doğru olmaz ama 'ekmek ve şeker yiyenin anasını mikiyim'' tarzı bişeydi yani kadının dedikleri çok basit şeyler diyetle falan alakası yok mesela diyorki ''etin yağını yani iç yağı istediğiniz kadar yiyyin ama margarin içeren herşeyden uzak durun'' mantık böyle yani..


  • she aint you  (14.10.14 11:41:35) 
gayet mantıklı, denedim kısa sürede etkisini gördüm kilo dışında zindelik kendini iyi hissetme gibi etkileri de oldu bende.


  • patates baskı  (14.10.14 11:41:56) 
kesinlikle tavsiye ediyorum. zaten kendisi diyet demiyor sağlıklı yaşam tarzı diyor.


  • sta  (14.10.14 11:42:47) 
karatay reyiz candır. %100 olmasa bile dediklerinin çoğunun altına imzamı atarım. bir kaç defa duyuruda da tartışıldı bu mevzular, bu kadının karşıtlarının büyük kısmının "medyatik doktor yea", "tv'de çıkan doktora ne bakıyorsunuz"dan başka argümanları olmuyor.

ha bir de niye dolandırıldı o zaman falan diye soruyorlar..
  • calzoncillos  (14.10.14 11:51:20 ~ 11:53:54) 
internet üzerinde Karatay hakkında zebil gibi açıklama bulabilirsin, ama buraya sormuşsun, özet birşeyler istiyorsun, kitaplarının 1-2 sini okuduğunda zaten anlamış olacaksın genel yapıyı ama sıkıntı ayrıntılarda çıkıyor. ayrıntılara fazla takılmazsan genel anlamda yaşam formu olarak sağlıklı buluyorum. kendisine misal lahmacuna izin verildiği için "bu ne yaman çelişkidir" türünden laflar edilse de iyi niyetli ve Türk insanını etkileyecek bir üsluba sahip yeme-içme anlamında. Biraz da tamamen uygulamak yerine kendi vücudunu dinlemeni öneririm. ben mesela spor yaptığım için ara öğünler ekliyorum Karatay Hoca buna karşıdır, protein tozu kullanıyorum bunu da silip atmaktadır. Karatay Hocanın anlattıklarının genel ifadeler olduğunu unutmayıp deneyerek kendi yolunuzu bulabilirsiniz. kompleks karbonhidratlar konusu tartışması var, bunları kafana takmayacaksan söyledikleri basit uygulaması kolay gibi olsa da çeşitli zamanlarda nefsine hakim olmayı gerektiriyor. son olarak Karatay Diyeti ile kilo veremeyene (sağlıklı/sağlıksız olduğu konusu bir yana bırakılırsa) rast gelmedim.


  • candanag  (14.10.14 11:54:14) 
Ben beslenmesine dikkat eden bir insan olarak kendisinin meyveye tü kaka dediğini duyduğum için okumadım. Meyve yemeyeceksek beslenmenin bir anlamı yok çünkü. :(
İşlenmiş/paketli ürünleri ve kızartmaları yememeyi deneyin zaten yiyecek pek bir şey bulamıyorsunuz o zaman. :D

  • ay nov kung fu  (14.10.14 12:22:12) 
konunun detaylarını bilmiyorum ama anladığım kadarıyla protein ağırlıklı düşük karbonhidratlı beslenmeyi tavsiye ediyor ki ben de öyle besleniyorum.


  • neferkitty  (14.10.14 12:34:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.