[]

Burun piercing'i ve siyah noktalar

Burunumu deldirmek istiyorum ancak kendimi bildim bileli burnumda siyah noktalar var, ne kullandim ne surduysem etki etmedi. malum piercing icin hijyen zorunlu. bu siyah noktalar basima bir is acar mi?




 
acmaz. siyah nokta cildinin urettigi yagin birikip oksitlenmis halidir. siyah noktasi olanin da cildinde yag var olmayanin da. sadece gozenekli olup olmamakla alakali siyah nokta. piercingin olmasi siyah noktalarini temizlemene de engel degil. ben tek tuk cikanlari da sikip tonikle temizliyorum. bi problem yok deldir gitsin.


  • shotgunwoman  (13.10.14 19:11:15) 
tesekkurler hemen hemen karar vermistim ancak son bu hijyen durumu kafami karistirmisti. bir de ilk piercinginiz nasildi zira kuyrugu u seklinde veya duz olanvar gordum? ayrica titan veya celik arasinda fark var mi?


  • don mike  (13.10.14 21:14:02) 
ilk piercingim arkası u şeklindeydi. cerrahi çelikti. iğne ile delinmişti. fakat bence çok iri bir burnunuz yoksa yani ince halka vs takmayı düşünürseniz iğneden ve tabancadan farklı bir yöntemle deldirmenizi tavsiye ederim. zira ben piercinglerin çok iri durduğunu ince halkalarin daha iyi durduğunu fark edip değiştirdim, delik daraldi doğal olarak. ve keske basından beri öyle deldirseymişim dedim.


  • shotgunwoman  (13.10.14 22:07:39) 
halka takacagim ancak heryerde ilk olarak u seklinde olani tavsiye ediyorlar iyilesene kadar, onun icin halkalara daha bakmadim. zaten 1 ay sonra degistirince delik daralir sanirim.


  • don mike  (13.10.14 22:10:40) 
ufak bir burnunuz varsa ince halka daha kibar duracaktir. ince halka icin de kalin ignelerle deldirip u takmaya gerek yok gercekten. arkasi duz hizmalari sivriltip onunla cok daha acisiz deliyorlar. tabi yine siz bilirsiniz. ben sizin bahsettiginiz sekilde deldirdim orasi ayri.


  • shotgunwoman  (13.10.14 22:21:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.