[]

takım elbise ve ayakkabı.

yazları boşverin de kışların hayli karlı ve soğuk (-30 diyen var) olduğu bir memleketteyim. geçen sene iki defa kayıp düşme tecrübem oldu. bu sene buna izin vermeyeceğim. ama bir taraftan takım elbise giyme mecburiyeti de var. şimdi hem şeklen takım elbiseye uyacak, hem de ayaklarımı sıcak tutacak ve beni düşürmeyecek ayakkabılar ya da çizmeler her neyse arıyorum. fotoğraflı başvurular da kabul edilecektir.




 
Tods'un istediginiz gibi modelleri var, az cok ayni durumdayim ve bunlari kullaniyorum.

Camper da dusunebilirsiniz.
  • Lorik Cana  (02.10.14 02:12:22) 
benzer iklim şartlarında bir yerdeyim. erkek giyimine çok hakim değilim aslında ama kadın erkek çok fark etmez sanıyorum markalarda. geçen seneyi harley lerle çıkardım bir kez olsun kayıp düşmedim. takım elbisenin altında çok dikkat çekmeyecek modelleri de olabilir harley in bir bakabilirsiniz. columbia giyip çok memnun olan bir arkadaşım vardı ama çok çirkindi ayakkabıları.


  • gene mi gene  (02.10.14 02:27:08) 
Ecco'nun ici kurklu gibi olan guzel cizmeleri var. takimla da gayet guzel duruyorlar. neredesiniz bilemiyorum tabi ecco var midir yok mudur. yalniz uzunca suredir rusya'da yasayan biri olarak tavsiyem, palto, bot, cizme vb. kislik kiyafetlerinizi Turkiye'den degil, bulundugunuz soguk iklim ulkesinden almanizdir. Turkiye'de satilan urunler isinizi gormez. Anca kayak malzemesi vb. satan yerlerden aldiklariniz is gorur ama onlar da fosforlu sari filan olacagi icin pek hos olmayacaktir.


  • kartonpiyer  (02.10.14 09:04:06 ~ 09:05:04) 
bir oneri daha, takim elbise de giyiyor olsaniz gorunusune aldirmadan ayaginizi usutmeyen botu-cizmeyi alin. o botu cizmeyi ancak disaridayken giyeceksiniz ve emin olun hava -30 `ken kimse kimsenin ayakkabisini inceleyecek durumda olmaz. ofisteyken zaten sizi terletecegi icin en iyisi ofise normal bir ayakkabi koyup ise geldiginizde degistirmektir. takim elbiseyle disarida bir yemege-toplantiya filan katilacaginiz zaman da ustte bahsettigim turden bir cizme isinizi gorur.


  • kartonpiyer  (02.10.14 09:08:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.