[]

ağır tehlikeli işlerde çalışabilir sağlık raporu

yeni başlayacağım iş yerinden ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir sağlık raporu istiyorlar. ünv.den yeni mezun olduğum için sigortam yok ama raporu acil almam lazım.

raporu alabilmek için ne tür testler yapılıyor? test sonuçlarına göre heyetin toplanıp rapor vermesi kaç günü buluyor? bi de tüm bu prosedür sigortası olmayan şahsıma ne kadara mal olur bilenler bilgilendirebilir mi acaba?

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

 
1) Akciğer grafisi ve raporu 2)İşitme testi ve raporu 3)EKG 4)Hemogram.crp.akş.Tkolestrol.hdl.ldl.tg.Alt.Ast.tam idrar testi 5) üre kreatinin
bunlar gerekiyormuş

bizim firmada firma öder bunları fiyat toplamda 1300 gibi tutuyor özel hastanede bi tam gününüzü yer

EDİT: Beyler rahat olun ben 130 u 1300 anlamışım :)
  • metehan01  (12.09.14 15:15:25 ~ 16:24:10) 
metehan01 hocam crp.akş.Tkolestrol.hdl.ldl.tg.Alt.Ast. tam olarak nedir? bunların hepsi ayrı birer test mi?

bi de şirketin anlaşmalı hastahanesi var ama şirket ve hastahane Ankarada. ben şu an memleketimdeyim. raporu buradan halledip öyle işe başlayayım diyorum. 1300tl çok fazla ya. anlaşmalı hastahanede en fazla 1 gün sürer diyorsanız ankaraya mı gideyim sizce o zaman?
  • bulk density  (12.09.14 15:24:08) 
az önce 1300tl tutuyor tarzı bi cevap geldikten sonra 200 tl uygun bile geldi açıkçası. ben gideceğim hastahanenin ne kadar isteyeceğini bilmiyorum. rize devlet hastahanesinde aldırıcam.. bi de size sigortanın varken mi 200 lira dediler? benim şu anda sigortam yok. okul yeni bitti ve 24 yaşını da bir kaç ay önce doldurduğum için sigortadan yararlanamıyorum. benim de 200 tl civarı bi ücretle işin içinden çıkmam mümkün mü?

eğer yok sigortasız çok pahalı olur diyorsanız, şirketin anlaşmalı hastahanesi sigortam olmasa da tüm masraflarımı karşılar mı dersiniz?
  • bulk density  (12.09.14 15:39:07) 
tanıdık doktor falan varsa hastanelerin birinde git bi konuş muayne gibi girip bütün testleri yaptırabilirsin eğer tanıdık varsa. onlar kendi aralarında yönlendirirler seni.


  • argent dawn  (12.09.14 15:41:08) 
tanıdık olarak bir iki tane tıp okuyan arkadaşlarım var son sınıfta olan. direk olarak doktor bi tanıdığım yok ama onlarla da bi iletişime geçerim tabi


  • bulk density  (12.09.14 15:44:01) 
hocam ben rizedeyim, istanbula rapor için gelmem pek olası gözükmüyor :( prhn


  • bulk density  (12.09.14 15:45:19 ~ 15:46:10) 
normal sağlık raporunu osgbden 50 liraya almıştım. kan testi, solunum testi, işitme testi, akciğer filmi, doktor muayenesi yaptılar.

isterseniz şurayı arayın sorun : www.rizeosgb.com
  • inheritance  (12.09.14 15:51:42 ~ 15:52:08) 
aldım arkadaşlar. osgblerden almak isterseniz sigortalı/sigortasız olmanızın bir önemi yokmuş. özel oldukları için zaten sigortasız çalışıyorlar ve raporun sabit bir ücreti var sadece. muayenelerin de bir kısmını kendileri yapıyor, bir kısmı için de size kağıt veriyorlar anlaşmalı hastahanelerde bedava yaptırıp sonuçları getiriyorsunuz en son da raporu veriyorlar.

benden 75 tl istediler. öyle korkunç bir fiyatı da yokmuş.
ilgilenip cevap veren herkese çok teşekkür ederim.
  • bulk density  (17.09.14 00:50:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.