[]

Minibüsleri Şikayet Merci

Merhabalar arkadaşlar;

Sabahları işe minibüs ile gidiyorum. Minibüs beklerken, beklediğim minibüs bomboş geçiyor ve eliyle arkadakine bin işareti yapıp geçiyor, arkadaki geliyor, o da bomboş almadan eliyle arkadakine bin işareti yapıp geçiyor, arkadaki geliyor yine aynı şey. Sırf böyle almadıkları için sabahları bazen 15dk minibüs bekliyorum ve geçen gün işe geç kaldım.

Her türlü fotoğraf veya video çekip bunları şikayet etmek istiyorum.

Sizce bu durumun şikayet merci neresi? Trafik polisi mi, IBB beyaz masa mı? Neresi?

 
ay aman neyse küfür etmicem şimdi. alayının kalitesi belli olduğundan şikayet etmene gerke yok.


  • liriamer  (28.08.14 22:00:47 ~ 22:01:15) 
bazen ben de çok gıcık oluyorum. adam doldurucam diye yavaş yavaş gidiyor bir iki laf sölüyorum bir tek benim rahatsız olmadığım da ortaya çıkıyor. bunların bazen dakikaları oluyor. yani o dakikada durakta olması gerekiyor gibi. eğer olmazsa kendi aralarında bi sistem kurmuşlar, adamı öbür gün sefere çıkarmıyorlar. arabayı kitliyorlar. şikayet edecek bir yer yok bence, ispat da edemezsin. doğru düzgün adamına denk gelmen lazım.


  • sehpa fx350  (28.08.14 22:11:24) 
Oda var, oraya sikayet etmeyi dene.


  • delifaruk  (28.08.14 22:12:01) 
Soru şu ki tamamen boş mu yoksa içinde ayakta yolcu mu yok?
Ayakta yolcu yoksa sabahları polis kontrolü oluyor ve ayakta yolcu alınca ceza meza var. Eşim zincirlikuyu maslak minibüsünü bekleyip her gün küfrederdi bu duruma, oradan biliyorum. Başka zaman yok mu bu ceza dersen burası Türkiye derim anca.

  • whoosie  (28.08.14 22:36:57) 
Yok hiç yolcu yok ama biri geçiyor boş, 5 dk sonra arkadaki geliyor o da boş, 5 dk sonra bi tane daha geçiyor almıyor, o da tamamiyle boş.


  • 3200  (28.08.14 23:00:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.