[]

kulak burun bogaz doktorlari

bir el atin.

bir-iki ay once grip oldum, grip tamamen gecti. ama burnum hala akiyor. doktora gittim bir burun spreyi verdi iki haftadir kullaniyorum ama bir gelisme yok.

boyle yogun ve seffaf renkte bir akinti var.
NASIL GECECEK BU HIPOKRATA GONUL VERMIS ARKADASLAR

biktim aksama kadar mendille gezmekten iki aydir.

 
hangi doktora gittin? kbb'ye mi aile doktoruna mi?


  • no avalon  (23.08.14 13:36:02) 
hacı sana diyim o alerjik bir akıntı.
aynısı bende oluyo.

  • seyduna6687  (23.08.14 13:49:20) 
kbb, hatta profesordu bakan doktor. direkt yazdi. ilacin adi avamys.


  • bohr atom modeli  (23.08.14 13:50:50) 
valla profesorden iyi bilecek degiliz tabe ama bana da alerji gibi geldi... bende de var cunkum, farenjit olsam uc ay suruyor


  • no avalon  (23.08.14 14:30:05) 
Renksiz, şeffaf bir akıntı mı? Burun kaşıntısı, gözlerde yanma gibi şeyler de eşlik ediyor mu? Alerjiye meyilli bir bünye misiniz? Muhtemelen alerjik rinit bahsettiğiniz, antihistaminik ile sıkıntınız çözülüyorsa alerjiktir. Bir kutu antihistaminik kullanın ardından 10 gün geçince de alerji testi yaptırın, geçmiş olsun.


  • lal u ask  (23.08.14 14:38:39) 
Avamys zaten alerjik rinit ilacı. Doktora tekrar git, bunu anlat singulair, levmont gibi bir ilaç ekler diye düşünüyorum.


  • Lim5  (23.08.14 15:27:42) 
burun akintisindan baska hicbir sikayetim yok. onceden geniz akintisi vardi ve sinuzit var.

@lal seffaf akinti evet.

ayrica herkese tesekkurler.
  • bohr atom modeli  (23.08.14 17:07:15 ~ 17:08:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.