[]

Tansiyonumu ne etkiliyor olabilir?

Düşüyor mu, çıkıyor mu bilmiyorum. İki defadır göz kararması ve baş dönmesi yaşıyorum bir yemeği yedikten sonra. Yemekte bol miktarda biber ve domates salçasıyla biraz sarımsak var. Bunlar tansiyonu etkiler mi?




 
sarımsak oranı yüksekse belki etkiliyor olabilir. gıda zehirlenmesi yaşıyor da olabilirsin. o yönde şüphelerin var mı hiç ?


  • fallthepieces  (06.08.14 16:49:23 ~ 16:50:00) 
Salcalar tuzluysa yükseltir ama sen düşmesini tarif ediyorsun.


  • Lim5  (06.08.14 16:56:01) 
@fallthepieces
Ben bu yemeği ilk kez geçen hafta bir restoranda yedim başka şeylerle birlikte. O gece oldukça kötüydüm. Mide bulantım da vardı. Ama zehirlenmedim herhalde.:) Kusma olmadı. Başka şeyler de yediğim için neyin dokunduğunu anlamadım. Bu sabah evde aynı yemeği yedim. Yine biraz kötü oldum; fakat o geceki gibi değil. Zehirlenme olduğunu zannetmiyorum. Elceğizlerimle hazırladım yemeği.

  • auroraaurora  (06.08.14 16:57:54) 
o zaman yemeğin içindeki bir şeye alerjik reaksiyon gösteriyor olabilirsin ama bence halen sarımsak olayı bu


  • fallthepieces  (06.08.14 17:00:46 ~ 17:02:02) 
sarimsak tansiyon dusurur. agir yemekler de tansiyon dusurebilir. tansiyon dusmesi senin tarif ettigin.


  • gerard  (06.08.14 17:01:25) 
Tansiyonum normalde 9/6 zaten de hayatımda ilk defa sarımsak yemedim sonuçta. Anlam veremiyorum. Alerji desem, sıradışı bir şey yok yemekte.Karıştırınca ağır geldi herhalde.


  • auroraaurora  (06.08.14 17:04:57) 
fazla karıştırmamak gerek.

ben de bira, şarap, mojito karıştırdım geçen. gittim kustum.
  • siradisi00  (06.08.14 17:39:42) 
tansiyonunu kıskandım 9/6, keşke hipertansiyon diye bir hastalık olmasa, düşüklüğü hastalık olsun da yüksek tansiyon ı ıh olmaz :( yüksek tansiyon kadar tahrip edici bir şey yok, bildiğin vücuda overclock yapmak ve bunun zararlarını görmek gibi bir şey. iyisin iyi, sarımsak tansiyonu düşürür muhtemelen o yüzdendir.


  • sir dupre  (06.08.14 18:32:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.