[]

Bacağıma çok sık kramp giriyor ne yapmalıyım?

Merhaba Hipokratlar;
Havuza falan girdiğimde mutlaka bacağıma kram giriyor ne yapmalıyım?



 
yüzmeden önce 15dk ısınma hareketleri yaparsan kramp girmez.


  • sttc  (03.08.14 04:24:08) 
girdiği anda kramp giren yeri acıtmalısın (refleks olarak kasılacak ve düzgün şekilde kasılmaya devam edecek)

girmemesi için bol bol domates ve patates yiceksin bi de daha fazla kalsiyum almalısın

geçmiş olsun
  • duydukduymadıkdemeyin  (03.08.14 04:25:42) 
Teşekkür ederim de ama ben de mutlaka oluyor her havuza girdiğimde, kasıldığında müthiş bir ağrı veriyor, kıl falan da çekiyorum o sıra ama nafile


  • spartamed  (03.08.14 04:30:52) 
hergun bir adet muz yemelisin.


  • vorga  (03.08.14 05:07:19) 
bol muz ye. postasyum eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir.


  • Kreuzberg  (03.08.14 07:26:05) 
yanında çengelli iğne olsun, kramp girdiğinde batırırsın.


  • zebragibi  (03.08.14 14:33:39) 
kramp anında iğne batır+1
kramplar potasyum değil magnezyum eksikliğinden olur diye biliyorum. magnezyum eksikliği potasyuma bağlı sanırım. siz en iyisi bir doktora görünün, tahlillerinizi yaptırın doktorunuzun önerisine göre hareket edin.

  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (03.08.14 14:51:56) 
havuza girildiğinde ya da soğuk havalarda oluşan kramplar sıklıkla kas içi magnezyum eksikliğinden kaynaklanmaktadır. nadir de olsa bacaktaki toplar damarların fonksiyon bozukluğu da neden olabilir. ayırıcı tanı için bir fizik tedavi ve rehabilitasyon doktoruna görünmenizi öneririm.


  • kroc  (04.08.14 02:03:29) 
asdafasf. çengelli iğne ne lan. dedelerimizin kullandığı yöntemdi o, o da denizde ölmemek içindi havuzda ne gerek var iğne batırmaya. ısınma hareketleri ve bir takım mineral eksikliği sebep oluyordur. ha açıklık getireyim o her suya girdiğinde oluşan kasılmayla bakın kasılma diyorum kramp aynı şey değil iğne o kasılmaları çözmez.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (04.08.14 02:12:30) 
kökten çözmek istiyorsan magnezyum içerikli yiyecek içecek tüketmelisin. mineral eksikliği kaslarda krampa yol açıyormuş, zamanında başıma geldi ordan biliyorum.


  • fuckerlove  (06.08.14 09:38:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.