[]

Kizlardaki maco erkek sevdasi

Bu maco ve kiro erkek sevdasi yeni mi turedi ?
Orn:
Kisa pantolon giyen erkek bacimdir.
Bize gobegi acik tisort giydiren adamlar yerine in asagi diyen adamlari uzduk.

Dalgasina yapanlar tabi vardir da genel olarak maco erkek sevdasi gozunuze batti mi ?

 
çoğunlukla böyle bir sevda yok muydu zaten? aksine azalıyor artık diye biliyordum.


  • soso  (02.08.14 03:47:41) 
yok ya cogaliyorlar harbiden.

10 yil sonra "kocam beni dovuyor" diye tweet atarlar artik nabalim
  • hjarteblod  (02.08.14 03:50:40) 
Bence de azalıyorlar. Kendi yüzdemden biliyorum. Aksine kadınlar maço olmaya başladılar.


  • sevgili sen masada değil yatakta güzelsin  (02.08.14 03:55:45) 
Azalıyordu şu bıyık ve sakal modasi yüzünden geri hortladi bence.


  • Lim5  (02.08.14 04:04:06) 
@soso
Aksine baya artti. Gayet eli yuzu duzgun, okumus, normal cevreden adamlar da bunlarin gazina gelip mahalle delikanlisi rolu yapiyor. Belki dizilerden olabilir ? Bkz:kuzey tekinoglu.
Cogaliyorlar donem donem demek ki.
  • ferdinand griffonn  (02.08.14 04:37:16) 
maço erkek seven kadın barzodur, kıronun önde gidenidir. öyle kadınlar (kadın demeye utanıyorum) höt zöt seviyor. erkek dediğin kibar, nazik, saygılı olur. yeni türemedi, hep vardı. çünkü hanzo erkek ve kadın hep vardı.


  • rock n roll  (02.08.14 09:01:36) 
bir teori olarak; karaktere göre değişebilmekle birlikte baba figürü hayatında etkin olmayan, olamayan kızlarda bu daha sık yaşanan bir şey.


  • alaimisema  (02.08.14 09:07:41) 
eski sevgilim beni bırakıp bi maçoyla takılmaya karar verdiğini söylemişti.. :) açıkçası komik geliyor insana. sen mi salaksın, ben mi çok akıllıyım diyerek noktayı koymuştum. ben bu yaşananların üzerine ona bir tokat bile atmazken, çocuk ağzını burnunu düzmüş kızın. alkışlıyorum bu kadın zihniyetini.


  • coripack1  (02.08.14 09:35:48) 
Kıro erkek sevdasını bilemiyorum da maço erkek sevdası vardı ya, ben hatırlıyorum okuldaki arkadaşlarımın sohbetlerini, hepsi "ben bana karışan erkeklerden hoşlanırım", "yumruğunu masaya vursun, dediğini yaptırsın" gibi cümlelerle pekiştirerek dile getirirlerdi bu isteklerini.. Hatta bir tanesi direk "serseri olsun, ben serseri severim" derdi :)
Neredeyse tüm arkadaşlarım da evlendi gitti, ne ailemde ne arkadaş çevremde bir tane mutlu evlilik yok..

Böyle konuşan kızlara "salak" yaftasını yapıştırıyorum ben valla kim ne derse desin..
  • mutekebbir  (02.08.14 09:52:10) 
ekşide bile sıkça görürsün bu sevdayı...

sevgilisine kural koymayan gavaşlar diye başlık açıyor bu tipler. maço erkek her daim sevilir. deveyi diken seveni siken yaranır demişler.
  • siradisi00  (02.08.14 10:22:09) 
maço erkek sevdası uzun zamandır var. bizim kızlar kendisine değer verildiğini görmekle her hareketine karışılması arasındaki eşek kadar kalın çizgiyi bilmiyor. facebooktan ordan burdan erkek arkadaşlarının sildirilmesini sahiplenilmek sanıyor. facebooktan arkadaş silmekle başlar , gerçek hayattaki erkek arkadaşlarınla konuşmanın yasaklanması şeklinde devam eder, yolda yürürken şu erkek sana niye baktı diye şekillenip evde ağzının yüzünün dağılmasıyla sona erer.


  • montauq  (02.08.14 10:31:27) 
konu o tarafa kaydığı için belirtmek istedim. burada bahsedilen (kadının hal ve hareketlerine karışmak manasındaki) maçoluk ile kadına şiddet arasında doğru orantı yok aslında. yani özgür dünyada, bir insan partnerinin giyim kuşamı, hal ve harekatı hakkında yorum yapabilir elbette lakin bence insana en çok yakışan, partnerinin hayatına müdahale hakkını kendinde görmemek, uyuyorsa o haliyle kabul etmek, uymuyorsa voltasını alıp gitmektir fakat kadına sözlü/fiziksel şiddet ile geri kalan her şey arasına bir çizgi koymak gerekiyor ki şiddet normalleşmesin.


  • nereye bu gidis  (02.08.14 10:55:58) 
burada barzo, kıro vs diyenlerden, en alternatif, gotik, hipster, vegan kızlarımıza kadar, bütün kızların içinde maço erkek sevdası vardır.


  • baldur  (02.08.14 10:59:19) 
yatakta maço, mutfakta romantik, kız arkadaşlarımınız yanında kılıbık, ailemizin yanında beyefendi seviyoz.


  • seksen9  (02.08.14 13:04:47) 
birey olduğunun farkında olarak yetişmemiş, baskıyla büyümüş kızlarda olur bu. malesef ülkemizde kızların da erkeklerin de çoğunluğu bu şekilde büyüdüğü için geçerli bir durum haline geliyor.


  • tescillimarka  (02.08.14 13:10:09) 
Entel dantel erkeklerin bir kısmı aşırı pasif ot gibi takilan tipler olduğu için maçolar ilgi görüyor. Kişisel deneyimimden yürümek gerekirse 1 tanesine öküzlüğün kralini yaptim aşırı bağlandı. Diğerine centilmen ve nazik adam modunda takildim gitto bir başkasını sevdi.


  • efrasiyab87  (02.08.14 15:54:43) 
kulaklarımın kanlı canlı duyduğu bir sohbeti de aktarayım ki sorunun cevabı tam olarak pekişsin. 2 kız yolda yürürken yeni tanıştığı erkeği şöyle tanımladı : "öküz mü taş fırın mı tam olarak karar veremedim ama daha çok taş fırın gibi duruyor".


  • montauq  (04.08.14 00:41:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.