[]

Her başımı kaldırışımda başım dönüyor midem bulanıyor?

Başımı öne eğip kaldırdığımda , yataktan kalktığımda yaklaşık 5-10 saniye şiddetli başım dönüyor ve midem bulanıyor.

Tansiyon normal. Şeker normal.Kan değerlerim normal.

Yaklaşık beş gündür böyleyim ve daha önce hiç böyle olmamıştım.

Kulak burun boğaza gideceğim yarın ama sizin böyle bir deneyiminiz var mı ya da bir tavsiyeniz ?

 
vertigo.


  • sansli pipi  (11.07.14 00:29:48) 
vestibüler nörinit olabilir. denge sinirleri iltahabıç

4 yıl önce geçirmiştim, önemli bir şey değil. grip virüsünün sinir hücrelerine ulaşması denmişti. hastalığı atlattıktan sonra ara ara nükseden vertigo kalabiliyor. yalnız 5 gün iyi dayanmışsınız. tedavi sırasında ben 1 ayı yatalak gibi geçirmiştim. en büyük rahatlık gözlerimi kapadığımda başımın dönmemesini keşfetmem olmuştu. bir de gözümü kapasam bile göz bebeklerim sağa sola istemsizce oynardı. şu an bile vertigo ile tansiyonu bu şekilde ayırıyorum.

umarım çok çok daha hafif bir rahatsızlıktır sizinki. geçmiş olsun.
  • avifa  (11.07.14 00:32:50) 
@ock

başlangıcı olabilir mi diye düşünmüştüm, ben de 2 gün dayanmıştım çünkü baş dönmelerine.
  • avifa  (11.07.14 00:38:32) 
kulak kristalleriniz yerinden oynamış olabilir,iyileşme süreci de bir hayli uzundur.muhakkak kbb doktoruna gidin,geçmiş olsun.


  • sytemofadownmanyagi  (11.07.14 00:50:09) 
Ofiste bir arkadaşım aynı şikayetlerle doktora gitti, dediklerinde normal çıktı. Sonra denge bozukluğu olduğu öğrenildi.


  • awareim  (11.07.14 08:27:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.