[]

yanakları küçültmek

yok mu bunun bir yolu. bir temiz dövseler valan şöyle el tersiyle falan, ya da ne bileyim sıcak kömüre yatırsam, yanaksızlara bağışlasam... çare bre duyuru!

(not: biliyorum, kilo verdikçe vücut yağ depolarından harcar, biliyorum, kilo verdikçe yanaklar küçülecek, bölgesel kilo vermek mümkün değil onu da biliyorum da iki kocakarı ilacı verseniz ben de uygulayıp içimi rahatlatsam kiloyu verene kadar deyu)


 
@freekara: çk ktüsn :(((


  • knight of cydonia  (09.07.14 19:32:38) 
ben de kilo alınca direkt yanaklarım şişiyor. öyle kilolu bir insan da değilim. ama şu bi kaç haftadır sağlam kilo verdim, gitti yanaklarım da


  • anil  (09.07.14 19:32:53) 
bi aktara git, faydası olmasa da kesin birşeyler satarlar sana.


  • titiraprap  (09.07.14 19:34:34 ~ 19:34:56) 
şöyle bi çaresi var: i.imgur.com


  • giderbey  (09.07.14 19:36:03) 
Aynı dertten ben de muzdaribim yaa. 36 bedene düştüm. Profilden fotomu goren olsa 40 beden bu der :(


  • mellifica  (09.07.14 19:40:58) 
Kilo verin, ilk olarak eliniz kolunuz yüzünüz zayıflar zaten, o kadar panik yapacak bir durum yok.


  • angelus  (09.07.14 19:45:04) 
arkadaşlar yanak egzersizleri denen bişey var. google'a yazın, yüz kaslarınızı çalıştırdığınızda yanaklarınız küçülür, şekillenir. denendi, işe yarıyor.


  • camino real  (09.07.14 19:47:42) 
yanakları belirleyen bi tek etmen yağ kütlesi değil ki, onların o şekilde görünür halde olması elmacık kemiği, çene kasları, alt- üst çene ilişkileri de etkiliyor.

komple yüz ameliyatı olmayacaksanız kilo vermekten başka ''kesin ve net'' çözüm yok.
  • neferkitty  (09.07.14 19:51:13) 
facial yoga.


  • avifa  (09.07.14 20:10:32) 
kilo verdikten sonra belirgin şekilde küçüldü yanaklarım, yani eski resimlere bakıyorum, önceden dudaklarımı bastırıyorlarmış falan. ideal kiloma indiğimde de normale göre büyük olacaklar çünkü genetik olarak da var yanak olayı, onu merak ediyordum esas da yoga falan değil herhalde çözüm, yanağı seveceğiz. teşekkürler herkese.


  • knight of cydonia  (10.07.14 15:59:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.