[]

buzdolabı leş gibi kokuyor.

buzdolabım zaten boştu ben tatile giderken temizlikçi de temizlik yapıp kilitleyip çıkacaktı. 10 gün sonra bir geldim... kurtarın beni dostlar ya:( kadın dolabın fişini çekmiş gitmiş. kapak kapalı. sanki ceset var dolapta. o kadar kötü kokuyor ki. karbonatlı suyla sildim. kapağı açık beklettim yok... dün gece de fişi taktım nasıl olacak bakayım diye. az önce açtım yine BÖĞK!
kapağı açınca her yere yayılıyor koku sanki.
daha ne yapayım bu dolaba? şu an karbonat da duruyor dolabın içinde.


 
pirinçli türk kahvesi koymanız olayı kökünden çözecektir.

eğer bu işleme rağmen çıkmadıysa büyük ihtimal kirli su birikmiştir boşaltılması gerek.
  • Hendrix'e tapan adam  (07.07.14 12:00:30) 
Sirkeli suyla sildikten sonra, bi kap sirke koy ve bir poset kömür koy dolaba

cok ciddiyim, emerse komur emer gerisi yalan emer.


Ki muhtemelen komur de yetersiz kalacak, atacaksin o dolabi.
dolabin fisi cekilince agzi kapatilir mi ya, cehalete bak.
  • cecilia  (07.07.14 12:03:04 ~ 12:05:31) 
kömür bul. bi peçetenin içine ufak bi parça kömür koy, onu da buzdolabının içine ortasına koy. bikaç güne bişi kalmaz.

edit: demişler zaten kömürü, ben de pekiştirmiş olayım.
  • shiranai  (07.07.14 12:14:00 ~ 12:14:40) 
no frost buzdolaplarının altında ayrıca bir bölme olur ve düzenli temizlenmelidir. orayı bir kontrol edin. kullanma kılavuzunun temizlik ve bakım bölümünü okuyun.
bunun dışında sirke, hatta elma sirkesi sizin çözümünüz. enseyi karartmayın.

  • cliquot  (07.07.14 12:14:00) 
Benzin dök yak dolabı.


  • mike ehrmantraut  (07.07.14 13:15:14) 
kulaktan dolma değil, denediğim ve kesin sonuç aldığım yöntem; çay demlediğinde kalan çay yapraklarını bir tabağa alıp buzdolabına koy. bir gecede tüm kokuyu alıyor.


  • thracia  (07.07.14 13:29:24) 
yillar önce bizim de basimiza gelmisti aynisi, babam siz saatlerce cikamiyorsunuz bu sefer ben kapilari kapatip gelicem demisti ve diyis o diyis. 1-2 hafta sonra eve döndügümzde kokudan kimse girmemisti de cileli anam günlerce ugrasmisti.

bu kadar nostalji yeter, sirke ve kömür kullanmisti annem de. ama baya bi sürdü kokunun gitmesi.
  • ben de  (07.07.14 14:13:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.