[]

Dirsekte yara ve kaşıntı

Dirseğimi bir yere vurmadım hatırlamıyorum vurduysam, ama ne kadar zamandır olduğunu bilmediğim 2-3 gündür fark ettiğim bir kaşıntı var. Birkaç gün önce elimi götürdüğümde deri soyuluyor gibi bir his vardı, şimdi kabuk gibi geldi bakmak aklıma geldi sonunda. 1 cm boyunda bir çizgi var kırmızı, kabuk bağlamış. asıl canımı sıkan nokta dirseğimde nokta nokta pütürler var, ufak ufak kabartılar bir sürü. diğer dirsekte yok.

bilemedim, belki bilen vardır dedim.


 
liken planus


  • josephinebrunsvik  (05.07.14 20:35:10) 
o nedir?


  • deliyimben  (05.07.14 20:42:26) 
Araştırdım biraz, örtüşmüyor tanılar.


  • deliyimben  (05.07.14 20:47:29) 
egzama olabilir. benim de kolumda oluyo bazen öyle pütürtülü deri kaşınmıyor ama.


  • neil manke  (05.07.14 21:11:56) 
pütürtülü deri kaşınmıyor evet, rengi de tenimle aynı. sadece 1 cm yara var. orası kaşınıyor.


  • deliyimben  (05.07.14 21:19:05) 
İçinde şeffaf sıvı birikintili kabarcıklar mı kastınız? Sıkınca akıntı oluyor olmalı.. Bende de var ve bu aylarda oluyor. kaşıntı oluyor tam yara üstü. Kaşıdıkça da kızarıyor. Doktora gösterdiğimde teşhis neydi hatırlamıyorum ama bir merhem yazdı ve o iyi geliyor. Siz de bir gösterin derim.


  • balekmek  (06.07.14 00:19:51) 
egzama olma ihtimali var.. dirseklerinde egzama olan birisini görmüştüm.. cildiyeye git..


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (06.07.14 00:22:28 ~ 00:23:00) 
kaşıntın iç gıdıklayıcı ise yani kanında kaşıntı tozu varmış gibi hissedip kaşınıyorsan alerji de olabilir.ben ne zaman alerjim olan bir şey yesem ilk dirseklerim kaşınır ve kabarır.daha fazla kaşırsam nokta nokta pütür olur sonra geçer.eğer kaşımanı durdurabilirsen pütürler geçer korkma.
doktor tavsiyesi olmadan herhangi bi ilaç almanı önermem ama kestine kaşıntılar için birebir,olmadı ılık suya tut ama kolunu.kolonya sürme ayrıca.

  • sytemofadownmanyagi  (07.07.14 17:12:23 ~ 17:14:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.