[]

Polikistikover için önerilen ilaçlar

Ne önerilir?

Ya da ne kullandınız?

Önceki doktorum 3-4ilaç vermişti
Bu yeni gittiğim doktor sadece doğum kontrol hapı verdi
Sadece kilo ver dedi


Hormonlar temiz
Ama pcos un tüm etkileri mevcut
Göbek bildiğimiz simit şeklinde
Saçlarım extra dökülmüş ve yıpranmış şekilde uzamıyolar güneş kavuruyo resmen saçlarımı 4 aydır boya fön maşa vs kullanmıyorum saçlarımı banyoda bile kurutmuyorum
Vucut kıllanmaları yüksek
Tüyler kıl boyutunda kalınlaştılar


İlk doktor
Glifor
Aldactone 1ay 100mg 5ay 25mg
Tarlusal
Vermişti -6ay sonra gel dedi gidemedim de-

Bu yeni gittiğimde sadece yasmin verdi
Malum yan etkileri..


Siz neler kullandınız?
Doktorlar ne önerirsiniz

 
Bana gynelle vermisti. Pcos var ama fazla kilo ve adet duzensizligim yok. Sadece sivilcelenme ve hafif boyutta tuylenme mevcut. 6 ay kullanip kontrole gittim. Hormonlar duzene girmisti, yazmadi bir daha. 5 aydir kullanmiyorum ilac belki yeniden bozulmustur. Cunku ilaci birakinca yeniden artti sivilcelerim.


  • 1a2b3c4d  (10.06.14 19:07:41) 
@vfgerty

Gidemiyorum maddi imkansızlıklar muayene ücreti 270tl.
  • indescribable  (10.06.14 20:04:08) 
@vfgerty
Bana sadece yasmin veren üni hastane doktoruydu :/

Üni dekiler pek ilgilenmiyolar maalesef
  • indescribable  (10.06.14 20:30:04) 
Glifor insülin direnci için, insülin direnciyle pcos ilişkili oluyor sanırım zaten ikisi de kilodan ötürü oluyor.
Ben Glifor kullanıyorum ama pcos için bir şey kullanmıyorum, sadece zayıflamaya çalışıyorum. Doğum kontrolün yan etkilerinden tırstım kullanmadım hiç.

  • loralynn  (10.06.14 21:52:16 ~ 21:52:38) 
Her gidişimde yasmin verdiler, memnunum ben nedense :/


  • yahveyire  (11.06.14 20:23:58) 
İbrahim Saraçoğlu soğan kürünü öneriyor. Hatta bu tarz doğum kontrol hapı veren doktorlara da kızıyor bir programda. Youtube a soğan kürü ibrahim saraçoğlu yazsan çıkıyor. 14 gün kullanınca kistlerden kurtulacağını söylüyor.


  • gossipgirl  (11.08.14 00:22:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.