[]

Kulaklıkla Müzik Dinlemek

Gerçekten de önlenemez ciddi zararlara yol açıyor mu? Sonuçta yeni bir icat değil. İnsanlar kulaklıkla yıllardır müzik dinlediğine göre uzun yıllarda ortaya çıkardığı etkiler gözlenmiş olmalı. Bu konuda güvenilir Türkçe kaynak bulamadım. Bilgisi olan varsa bizimle paylaşabilir mi?




 
  • Lim5  (06.06.14 01:45:45) 
hicbir ilmi gecerliligi olmamakla birlikte...

- yasim 40
- 12-13 yasimdan beri her turlu tasinabilir muzikcalarla butunlesik hayat yasadim. hatta lise-universite zamani kulaklikla yattim uyudum.
- sokaktayken en yuksek volumde dinledim, otobusun sesini bastiracak sekilde. evde orta volumde.. en sevdigim grup iron maiden.
- alerjim oldugundan kulagim tikanir durur, sonuncusu gecen sene yapilan duyma testinde yasima gore bile cok iyimisim :)) ostaki borusu sorunlu ama hala :((

kulak kanalinin icine giren modellerden kullanmiyorum ama (tikaniyor kulagim).

dedigim gibi hicbir ilmi gecerliligi yoktur soylediklerimin.
  • no avalon  (06.06.14 02:18:14) 
  • sivil admin  (06.06.14 02:24:50) 
babam denizciydi ve uzmalığı da telsizdi. 40'lı yaşlarında emin değilim ya 39 sonları ya 40 başları sağ kulağında işitme kaybı ve kulak çınlaması başladı ki babam da hep sağ kulağını kullanırmış. böyleyken böyle.

edit : tedavisi yok.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.06.14 02:28:00 ~ 02:28:35) 
denizcilik ayrı be abi 1001 tane tiz frekans geliyor, hem gemideki inanılmaz vibrasyon ve gürültü de cabası.


  • killerbee  (06.06.14 03:05:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.