[]

Arveles kullanimi, dis agrisi

Bugun yirmilik dislerimden biri icin operasyon gecirdim ve cok sorunlu oldu. Uyusmak falan fayda etmemisti. Hekimim soguk terler doktu, ben resmen acidan tepindim vesaire... Haliyle cok fazla agrim var. Hekimim agri kesici almami soylemisti. Aciya cok dayanikli biriyim ama ciddi anlamda zor ve cok agrili gecen bir operasyondu ve 12 saat gecmesine ragmen hala aci, agri cekiyorum. Benim gibi aciya dayanikli insanin "agriyor" demesine gore degerlendirin lutfen agrinin boyutunu.
Astimimla alakali olarak diger hekimlerim tarafindan cogu agri kesiciyi almam onerilmiyor. Ilac alerjim de yok aslinda ama genel olarak Arveles kullanmam onerilmisti. Ancak ben oglen 2 ve daha sonra 18.30 civari birer tablet aldim. Ancak dayanilmaz bir agri yine basladi. Bir tablet Arveles daha alabiliyor muyum ben bu durumda? Ya da Apranax Fort? Disin alindigi yerde hala ara ara kanamalar da devam ediyor.

Edit: Göz önünde bulundurulması gerekir mi bilmiyorum; regl dönemimdeyim aynı zamanda. Buna da bir etkisi olmaz herhalde Arveles veya Apranax'ın?

 
Ben migren dolayısıyla sık kullanıyorum ağrı kesici. Günde iki kez ikişer tablet Apranax Fort içtiğim çoktur.

Bir de, daha önce bir arkadaşım bir paket ağrı kesiciyle intihar ettiydi ama midesi bile yıkanmadıydı :)

O yüzden bence bir şey olmaz ama astım konusunu bilemediğim için kendime şerh düşüyorum o noktada.
  • kivilcimin kirkta biri  (29.04.14 23:11:27) 
günde 4'e kadar çılabilirsin, 4'ten fazla almamaya çalış. arveles iyidir. kanama yarın da devam edecek bu arada endişe etme.


  • doubloonbey  (29.04.14 23:20:55) 
arveles grubunun ust agri kesicisi cataflam deneyebilirsin...


  • no avalon  (30.04.14 00:18:09) 
cataflam veya dicloflam, etkisi 4 saat. doktorunuza danışarak alınız.


  • groovettyn  (30.04.14 10:29:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.