[]

kendi kendine piyano calmayi ogrenmek

sans eseri salonunda piyano bulunan bir eve dustum. cocuklugumdan beri hep istemisimdir ama spordan vakit kalmadi daha dogrusu o benim bahanem oldu ogrenmedim. en ufak nota bilgim yok ama kulagimin iyi oldugunu soyler insanlar, bilmiyorum ne kadar dogru.

her gun song from a secret garden dinleyen bir sayko olarak laptoptan virtual piano ile onu calinca bayagi mutlu olmustum.

diyorum ki hazir evde varken ogreneyim. kurs alamam su an. illa nota mi ogrenmek lazim ne yapayim bana mal gibi ezberlemek daha kolay geliyor nedense. cok mu salakca oyle yapmak? youtube dan tutorial falan mi izleyeyim?

ne yapayim duyuru ha soyle.

tesekkurler

 
notasız piano ile rock-blues gidebilirsin aslında. youtube'da zibilyon tane eğitim vidyosu var izle yavaştan.

guitar pro yükleyebilirsin. basacağın tuşları gösteriyor. google'da xxx guitar pro tab yazınca çıkıyor büyük oranda.

ama sen öğren tabi nota yine, hele ki klasik şeyler çalmak istiyorsan.
  • kta  (20.04.14 03:54:51) 
nota olmadan şarkıları ezberlersin, öğrenemezsin. çok minik bir hatada toparlamayı öğrenmen zor olur. çünkü şarkı içindeki uyumu ve piyanoda hangi tuştan hangi sesin çıktığını kestirmen zorlaşır.

bende elektro gitar var. 4 yıldır bir bok çalamıyorum. en fazla 1-2 dakika kesintisiz bir şey çalabiliyorum. nota falan hak getire.

sen yine başla. notayı öğrenirsin bir ara.
  • 1 saat bende 50 dolar  (20.04.14 03:59:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.