[]

Bazı kadınlar neden temiz değil

Evet soru gayet açık ve net.

Bazen görüyorum, ter kokan, saçları yağlı, dişleri sarı, ağzı kokan, bir de öyle varoş mahallelerde değil, baya baya iyi bir üniversitenin kampüsünde karşılaşıyorum.

Bu bir yakınma duyurusu değildir, gerçekten merak ediyorum, aynı şekilde erkekte çok görüyorum ama karşı cins olmadığı için çok umrumda değiller.

Temizlik, parayla pulla alakalı bir durum değil, sonuçta marketlerde en pahalı sabun 2-3 lira, en kaliteli macunlar 15-20 lira, nedendir bu temizlik yoksunluğu, böyle insanlar gördükçe sinirlerim bozuluyor.

 
Bazı insanlar neden temiz değil diye düzeltmek lazım bence. Temizliğin kızı erkeğ imi var?

Üşengeçlikle alakalı bana sorarsan.
  • fayfim  (20.04.14 01:48:59) 
alışkanlık olmayınca..


  • vfgerty  (20.04.14 01:50:24) 
kadından da erkekten de pis çıkar. zor geliyor duş almak herhalde. toplu taşıma araçlarını kullanmak kabus. terle karışık, soğan kokusu geliyor bazılarından. soğanı ortadan ikiye kesip koltuk altına sürüyor galiba. o koku başka türlü olmaz çünkü.


  • rock n roll  (20.04.14 01:54:11) 
Temizlik bence kucuklukten itibaren ogrenilen bi aliskanlik. Bunu gorev olarak kabul etmek ve hijyenin onemini taaa oncelerden anne baba ya da her kimse ogretiyo. o sekil devam ediyo gibi.. ben cok tembelim ama konu temizlik olunca akan sular durur. Insan tembellik ugruna pis gezer mi ya :\


  • nick konusunda kararsizim  (20.04.14 01:55:30) 
bazıları farkında değil.


  • april12th  (20.04.14 01:56:48) 
eve uğramamış arkadaşında kalmış ve duş almaya çekinmiş olabilir, iş yerinde sabahlamak zorunda kalmış sabaha kadar çay-kahve ile ayakta kalmaya çalışmış, üzerine de sigara içmiş ve diş fırçasını evden çıkarken çantasına atmamış(!) olabilir.
evden hiç çıkmak aklında yokken acilen evden çıkması gerekmiş, bütün gün oynadığı yağlı saçlarını(yazarken midem bulandı) toplayıp not almaya vs okula gelmek zorunda kalmış olabilir.

kısacası olabilir de olabilir...
  • kaymaktutmayansicaksut  (20.04.14 01:57:34) 
alışkanlık meselesi, aileden nasıl gördüğü vs. Kadını erkeği yok bunun, herkeste olabiliyor.

Nazikçe uyarmak falan gerek
  • bonjurkes  (20.04.14 01:59:41) 
O gun gec kalkmis dus almamis olabilir, sigara kahve kullandigi icin disleri sararmis olabilir, bi yere yetismek icin kosup terlemis ya da terleme hastaligi olabilir ya da en basitinden pis durmayi seviyordur. Evet kimse kimsenin ter kokusunu cekmek zorunda degil ama sabun kokusundan hoslanmayanlarda olabilir.


  • cometome  (20.04.14 02:01:16) 
bazılarının kafası o derece yağlı oluyor ki, o kafalarına iki yumurta kırasım geliyor.


  • rock n roll  (20.04.14 02:02:31) 
yağlı saç yumurta örneği nedir ya midem bulandı arkadaş. yiyoruz o yumurtayı sabahları biz.


  • Manas  (20.04.14 02:06:56 ~ 02:07:11) 
aklım almıyor ama saçına fön çektirip o fön bozulmasın diye 3 gün duş almayan insanlar tanıyorum. ama işi gereği iş yerinden günlerce çıkamayan çok eski erkek arkadaşımın da halini hatırlıyorum, 3 gün ofiste sabahlardı bazen, çantasında yedek tshirt'u kalmamıs olurdu, eve gidemezdi işi teslim etmesi gerekirdi, çok bilirim onun ter-sigara kokan (yanında deodorant-parfum olmasına ragmen) eve gitmek için de otobuse bınmek zorunda olan hallerini. inanılmaz da rahatsız olurdu bu durumdan haliyle.
biraz insana bakmak, alışkanlık mı yoksa anın talihsizliği mi onu tayın etmek gerekiyor diye düşünüyorum.

  • kaymaktutmayansicaksut  (20.04.14 02:12:49) 
proje teslim donemindedir. sabahliyordur. ciziyordur. olabilir. insanlik hali.


  • nax  (20.04.14 02:16:15) 
sevgilileri vardır. sevgili yapınca salıyorlar kendilerini.


  • andy kaufman  (20.04.14 02:17:10) 
kokusu kendine gelmiyor olabilir. özellikle ağız kokusunu bazı insanlar bence fark etmiyor çünkü hiç olmayacak insanların bazen o kokuyla dolaşması imkansız insanların da olabiliyor. bence kimse eğer dediğin klastaysa kasıtlı kokmayı göze almaz. hayattan da kopmadıysa tabii.

zaten farkında ve kokuyor ve temiz değilse onun sorunu başta kendi içerisinde demektir.
  • kirazıseviyorum  (20.04.14 02:53:02) 
temiz olmak zorunda değiller.
bir de bakalım senin ya da bir başkasının "temizlik"ten anladığıyla onun/onlarınkisi uyuyor mu? belki obsesif kompülsfsiniz bu konuda, ölçü nedir ki?

  • dafaiss  (20.04.14 02:54:31 ~ 02:55:38) 
erkek olarak kadinlarin kusmadigini osurmadigini gegirmedigini sicmadigini sandigimiz icin oluyor bunlar hep. sictiklarini ogrendigimizde de papatya sictiklarini dusunuyoruz kafamizda. ortalamaya vursak pis kadin erkek orani asagi yukari ayni cikar muhtemelen.

tamamen aileden gelen egitimle alakali. turkiye'de her gun dus alan insan sayisi bayagi az. yazlari 30kusur derece olan bir ulkede her gun dus alinmamasi cok igrenc bir sey.

ben tuvalet kullanmayi bilmeyen insan gordum hatta birlikte yasadim o ayiyla. ayi demek ayilara hakaret tabi cok asil bir hayvan ayi. o yuzden sac kokusu ter kokusu artik sasirtmiyor beni igrenip geciyorum.

kafaya yumurta kirmak cok iyiymis bu arada agzimin icine kustum.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (20.04.14 04:05:49) 
Bazı insanların antibiyotik kullanımından dolayı yada genetik olarak dişlerinin doğal rengi zaten sarı oluyor, fırçalamayla ilgisi yok bunun. Ağız kokusuna da bazen doktor doktor gezip çözum bulamayan insanlar var. Ter kokusu da gerçekten herkesin ter bezleri aynı şekilde aynı miktar çalışmıyor. Eğer koşturarak geliyorlarsa okula işe vs. dogal olarak terlemesi normal herkesin. Hayat güllük güllistanlık degil malesef gönul isterdi ki karşımızdaki herkes elf gibi bişeyler olsaydı tabi mesela :)


  • dimia  (20.04.14 11:25:21 ~ 11:26:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.