[]

Desteklerinizi bekliyorum

www.youtube.com

House tarzı müzik yapıyorum. Bir tanesini bi cesaret youtube a koydum. İzleyiniz beğenirseniz sağda solda paylaşınız destek olmak için. Teşekkürler şimdiden.

Yorumlarınıza da açığım tabi.

 
şanzelize kafe nin playlistine top10 dan girecek güzellikte bir çalışma olmuş kardeş.


  • Sskywalkeremre  (20.04.14 01:58:37) 
Eleştirilerim acımasızdır ama kötü niyetli değildir.

Girişteki sample gitar ucuz bir hava katmış. 50. saniyede başlayan uzun portamento girince gitarı kesmen ya da o akoru da belli bir düzende tizleştirmen gerek. Portamentodan sonra yanlış akor, muhtemelen diyez 7 aralığı duydum ve beğenmedim. Ton dışı tınlıyor.

Bir de daha iyi bas yazman gerek.

Miks içinse, 200-800Hz arasında çok fazla boşluk var. Gövdesiz tınlıyor herşey. Orayı dolduracak elemanlar da kullan.
  • alperz  (20.04.14 02:02:31) 
Pek tarzım olmasada kulağa hoş geliyor. Youtube'da bi like benden :)


  • seldaadles  (20.04.14 02:07:40) 
Gövdesiz tınlama dalgasına kesinlikle katılıyorum gayet düzgün açıklanmış. ayrıca ritm duygusu hususunda zayıf olduğunu düşünüyorum. nasıl düzelteceğine dair bir önerim yok.

fakat bu yolda aşağı yukarı nasıl olması gerektiğine dair bir not düşüyorum:
www.youtube.com
  • sanal hayvan  (20.04.14 02:08:34 ~ 02:10:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.