[]

kahramanmaraş'taki hayvanat bahçesinde rezil görüntüler

hatırlayanınız olacaktır bundan yaklaşık üç yıl önce yine burada rezil bi hayvan satışını engellemiştik.

www.eksiduyuru.com
www.eksiduyuru.com

yine buradaki hayvanseverlere biraz danışarak biraz yardım isteyerek bugün kahramanmaraş'taki bir hayvanat bahçesinde rastladığım görüntüleri paylaşacağım ve neler yapılabileceği hakkında bilgi isteyeceğim, ben konuya çok hakim değilim önceki sefer sizlerin yönlendirmesiyle birşeyler yapabilmiştik. biliyorum gündem değişik bazılarının çok ilgisini çekmeyebilir ama bi göz atsanız iyi olur. neler yapılabilir?

hayvanat bahçesinde kuşlar ve kediler birçok yerde aynı kafesteler bu çok ilginç geldi bana doğrusu ve kafesler gerçekten inanılmaz dar, yırtıcı kuşlar da aynı kafeste ve bazı hayvanların sağlık durumları gerçekten berbat halde, yani bildiğimiz van kedisi, golden vs gibi hayvanlar bile sergileniyor ne desem bilemedim. sanırım özel bir işletme.
başlığın sabitlenmesi moderatörlerin insafına kalsın.

resimler bu linkte:

postimg.org

hayvanat bahçesinin facebook adresi: www.facebook.com

daha öncede yerel bi sitede yazılmış köşe yazısı arsiv.marasbugun.com

 
van kedisi hocam son resimdeki.


  • hocam fazla egon var mi  (21.03.14 18:48:02) 
bu duyuru sabitlenebilir mi?

daha once de benzer bir sorunun cozulmesine, bir suru cani kafeslerden cikmasina araci olmustu duyuru.
  • elxa  (22.03.14 08:47:45) 
  • elxa  (22.03.14 10:29:20) 
  • elxa  (22.03.14 10:55:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.