[]

Kıl dönmesi

Evet, tam da o yerde... Ne sırt üstü yatabiliyorum ne de arkama yaslanabiliyorum. Hayat enerjimi kaybettim resmen.

Dr. House'nin dediği gibi "internet varken doktorlara ne gerek var ki!" meteforunu ben de icra ettim ve internetten bolca tavsiye okudum. Siz de bi yardım eli uzatın ne olur.

Şimdi öncelikle, ele bir kütle geliyor ama ucu yok. İçi -anladığım kadarıyla- iltihap dolu. Ben de bu sabah agumentin alarak işe başladım. Pazartesi sabahına kadar ufacık bir gelişme hayali kuruyorum ya hayırlısı...

Kısa vadede en etkili çözümü cerrahın iltihabı boşaltmasıymış. Şimdi soruyorum sizlere romalılar; sağlık sigortası olmayan bir birey olarak özel hastaneye gidip bu iltihabı boşalttırmak bana ne kadara patlar? (Yine tahmin ettiğim kadarıyla önce doktora görüneceğim, parasını vereceğim, ardından cerraha yönlendirilip iltihabı akıttıracağım ve o işlem için ayrıca para ödeyeceğim)

Hiçbir fikri olmayan arkadaşlar ne olur agumentinin işe yarayacağını söylesin! Desteğe o kadar ihtiyacım var ki...

 
ici iltihap doluyken komple kurutmak biraz zor.

ayrica kontrolsuz ve fevri antibiyotik kullanimi ilerde sizi hastaliklara karsi zayiflatir. kontrolsuz guc, guc degildir. pirelli.

budut: ayrica milyon cesit antibiyotik var. augmentin belki de oraya hic etki etmiyor, baska yerlerle akraba oluyor?
  • she was my baby  (07.03.14 20:57:42 ~ 21:00:35) 
Ameliyat şart. (olalı 10 gün oldu.)


  • Beckwith  (07.03.14 20:58:43 ~ 20:58:58) 
şöyle ki orada her iltihap dolu kitle kıl dönmesi olmuyor, benim mesela baktılar içinde kıl falan yok öyle birikmiş, antibiyotik verdiler, bir gece ağrıya dayanamadım acile gittim, acilde yanıbaşımda 3 kurşun yemiş adamı tedavi ederlerken bir doktor geldi sıyır dedi, cort diye neşterle açtı, iltihabı akıttı, pansuman yaptı, 2 kere de aile hekimine pansumana gittim.
şöyle diyeyim o cort diye açılıp o iltihap içinden çıkınca, o na böyle kesiğe rağmen nasıl rahatladım anlatamam. sonuç olarak ilaçlar yalan, gece git acile kessinler para da vermiyorsun, 2 hafta da kıçının üstünde bebek bezi kılıklı pansumanla gezer sırt üstü yatmak gibisi var mı beaa dersin. bir daha da tekrarlamadı benim, 5-6 sene oldu.

  • alice practice  (07.03.14 21:58:20) 
Apse oluşmuş, drene edilmesi gerekir ve bir genel cerrahın muayene etmesi gerekir.


  • lal u ask  (08.03.14 00:23:31) 
Tam bacak aramda, malum bölge ve testis arasında benzer bir durumla karşılaştım 2 yıl kadar önce. Leblebi büyüklüğünde bi kitle oluşmuştu. Aha dedim sıçtık.

Ameliyat vs korkusuyla steril bi iğneyle ağlaya sızlaya delip çıkardım içindekini. Güzel de temizledim ardından. Herhangi bir sorun kalmadı.

Ama doktora gitmek daha makul bir yol tabi.
  • hatunlarin tercih ettigi pic  (08.03.14 09:39:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.